Головна Новини Політика зовнішня політика Лукашенко їде в Кремль: названо терміни його доленосної зустрічі з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко їде в Кремль: названо терміни його доленосної зустрічі з Путіним

Візит президента Білорусі Олександра Лукашенка в Кремль може відбутися протягом найближчих тижнів

31 серпня 2020, 13:38 comments1084
Поділіться публікацією:

Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко попрямує до свого колеги, російському лідерові Володимиру Путіну в найближчі два тижні. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на ТАСС.

Лукашенко їде в Кремль: названо терміни його доленосної зустрічі з Путіним

Так, за словами прес-секретаря Кремля Дмитра Пєскова, попри те, що зустріч двох президентів ще узгоджується, приблизні терміни намічені.

"Два президенти вчора домовилися, що це відбудеться в найближчі тижні. Відповідно, протягом кількох тижнів зустріч точно відбудеться", — зазначив офіційний представник глави РФ.

Відзначимо, що вчора відбувся вже п'ятий телефонний дзвінок з дня початку масових протестів в Білорусі з Мінська до Москви, в якому Лукашенко і Путін обговорили зміцнення співпраці між двома державами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про протестну обстановку в Білорусі ще напередодні виборів президента, які, за попередніми прогнозами, обіцяли бути недемократичними.

"По всій видимості, Лукашенко не очікував настільки масової активності людей, які, всупереч заборонам і політичним репресіям вийшли на вулиці, протестуючи проти беззаконня, — каже дипломат Вадим Трюхан. — Традиційна для авторитарної держави реакція — арешти незгодних з діями влади — призводить до зворотного від очікуваного ефекту. Масовість виступів зростає. Навіть попри те, що число затриманих обчислюється вже сотнями ".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини