Головна Новини Політика зовнішня політика Лондон має намір посилити санкційний тиск на Росію слідом за США, – нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Лондон має намір посилити санкційний тиск на Росію слідом за США, – нардеп

На Донбасі британців найбільше вразив спокій українських військових перед військовою загрозою

21 січня 2022, 07:36
Поділіться публікацією:

Британські парламентарі, яких українські нардепи та представники ОП, супроводжували вчора в зоні ООС, попросили надати їм такий самий список санкцій, який раніше був направлений сенаторам США. Вони також готові підключитися до посилення санкційного тиску та розробити законопроекти, аналогічні американським. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook повідомив нардеп фракції "Слуга народу", голова Постійної делегації України в ПА НАТО Єгор Чернєв.

Лондон має намір посилити санкційний тиск на Росію слідом за США, – нардеп

Єгор Чернєв. Фото: Facebook Єгора Чернєва

"Мені було особливо приємно провести справжніх друзів України місцинами, де я сам у якості добровольця, а згодом і волонтера, перебував у 2014-2015 роках. Вони хотіли на власні очі побачити, що відбувається у прифронтовій зоні, зокрема в Авдіївці. Найбільше їх вразило навіть не те, що вони побачили масштаби руйнувань та справжню реальну війну, а те, наскільки спокійно і без паніки поводять себе українські військові перед обличчям військової загрози. Але я зауважив, що за 8 років всі просто втомилися боятися. І тепер і морально, і фізично готові до будь-якого повороту подій. Як кажуть самі британці: Keep calm and carry on", – зазначив Єгор Чернєв.

Він додав, що британські парламентарі пообіцяли, що після повернення до Лондона переконуватимуть своїх колег посилити санкційний тиск на Росію і погодилися з необхідністю розширити військову допомогу Україні.

"І, щиро кажучи, я в британцях і не сумнівався", – резюмував Єгор Чернєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардеп розповів, який неприємний сюрприз у вигляді санкцій запропонували зробити Росії українські парламентарії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини