Головна Новини Політика зовнішня політика Удар по російським банкам та підприємствам: Київ направив свої пропозиції щодо санкцій США
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар по російським банкам та підприємствам: Київ направив свої пропозиції щодо санкцій США

Українські депутати нададуть свої рекомендації щодо нових санкцій проти Росії для підготовки у Сенаті США нових законопроектів

20 січня 2022, 14:14
Поділіться публікацією:

За результатами візиту до США української парламентської делегації та переговорів із сенаторами було досягнуто домовленості, що українські депутати нададуть свої рекомендації щодо нових санкцій проти Росії для підготовки у Сенаті США нових законопроектів. Тому сьогодні було направлено сенатору Рубіо пропозиції від України щодо додаткових санкцій проти Росії, які суттєво збільшать її економічні втрати у разі агресії. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook повідомив нардеп, голова Постійної делегації України в ПА НАТО Єгор Черньов.

Удар по російським банкам та підприємствам: Київ направив свої пропозиції щодо санкцій США

Прапор США. Фото: з відкритих джерел

Нардеп висловив подяку за допомогу у підготовці листа з пропозиціями РНБО та особисто Олексію Данілову, а також нашому Міністерству закордонних справ, яке доклало чимало зусиль..

"Разом ми запропонували запровадити санкції проти понад сотні російських банків та стратегічних підприємств, а також вжити інших заходів, які досі не озвучувалися і мають призвести до тяжких наслідків для економіки РФ. Розголошувати їх поки що не будемо, нехай це стане для Кремля сюрпризом", – наголосив Єгор Черньов.

Він додає, відповідь на його лист була миттєвою і обнадійливою. За словами помічника сенатора Рубіо, наші пропозиції вже найближчим часом можуть бути взяті в роботу і для економії часу внесені як поправки до законопроектів, які вже представлені в Сенаті США сенаторами Рубіо та Менендесом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський назвав хитрість, яку російський президент Путін може використати для вторгнення в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини