Головна Новини Політика зовнішня політика Лікарі поставили діагноз Саакашвілі: пацієнту потрібне лікування-реабілітація
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі поставили діагноз Саакашвілі: пацієнту потрібне лікування-реабілітація

Саакашвілі потрібне стаціонарне мультидисциплінарне лікування-реабілітація

29 листопада 2021, 09:00
Поділіться публікацією:

Президент центру "Емпатія" Маріам Джішкаріані вважає, що третій президент Грузії має всі ознаки психічного розладу. Проте це не може стати причиною відсутності його на судовому засіданні. Він у адекватному психічному стані. Як передає видання "Коментарі", про це пише "Грузія Online", цитуючи слова Джишкаріані.

Лікарі поставили діагноз Саакашвілі: пацієнту потрібне лікування-реабілітація

Михайло Саакашвілі. Фото з відкритих джерел

Фахівець зазначив, що за тими даними, які є у нього, можна констатувати, що у Саакашвілі простежується синдром посттравматичного стресового розладу. Він викликаний утриманням у в'язниці, тиском на Саакашвілі з боку правоохоронців.

Маріам Джишкаріані вважає, що також далося взнаки затяжне голодування. Організм досить тривалий час не отримував корисних речовин і тепер є всі підстави говорити, що загострилася енцефалопатія. Для того, щоб Михайло Саакашвілі остаточно впоратися з недугою, знадобиться мультидисциплінарне лікування-реабілітація в медустанові протягом тривалого часу. Як бути далі і чи продовжувати голодування Саакашвілі має вирішити самостійно. Поки що його стан не є критичним, і той психічний стан, який має Саакашвілі, не є проблемою для відвідування ним судового засідання. Наразі немає гарантій, чи схвалить пенітенціарна установа рішення Михайла Саакашвілі бути присутнім на засіданні суду.

Читайте також на порталі "Коментарі" – екс-президента Грузії та громадянина України Михайла Саакашвілі перевели до реанімації після того, як він знепритомнів у тюремній лікарні. Здоров'я політика серйозно підірвано. Без медичної допомоги грузинському опозиціонеру не впоратися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини