Головна Новини Політика зовнішня політика Лікарі поставили діагноз Саакашвілі, кажуть, що повернення до в'язниці вкрай небажане
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі поставили діагноз Саакашвілі, кажуть, що повернення до в'язниці вкрай небажане

За твердженням лікарів, у третього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі діагностовано посттравматичний стресовий розлад

15 грудня 2021, 07:27
Поділіться публікацією:

Медики діагностували у третього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі посттравматичний стресовий розлад. Саме тому медики вважають, що повернення лідера грузинської опозиції до в'язниці може суттєво погіршити стан його здоров'я. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє "Грузія Онлайн".

Лікарі поставили діагноз Саакашвілі, кажуть, що повернення до в'язниці вкрай небажане

Михайло Саакашвілі. Фото: Facebook Саакашвілі

За заявою члена групи медичних експертів, невролога Тенгіза Цуладзе, Саакашвілі має сильний стресовий стан. Медики дійшли висновку, що посттравматичний стресовий розлад, діагностований у екс-президента, був отриманий внаслідок пережитого стресу, сильного хвилювання. Усе це Саакашвілі вдалося пережити, перебуваючи в ув'язненні в Глдані. Тому фахівці не рекомендують повертати Саакашвілі знову до пенітенціарної установи.

Тенгіз Цуладзе додав, що вихід зі стресового стану можливий тільки в тому випадку, якщо людина змінює середовище, якщо вона знаходиться в тому середовищі, яке не нагадує про отримання стресового стану. Лікар зазначив, що досить часто для того, щоб вийти зі стресового стану, потрібно тривалий час. Для кожної людини це по-різному. Комусь для цього потрібно кілька тижнів, а для когось і кілька місяців, потрібна тривала реабілітація.

Лікар пояснив, що посттравматичний стрес викликав так званий шумок, емоційне переживання перекладу в іншу установу, переживання ув'язнення.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — Міхеїла Саакашвілі екстрено відправили до реанімації. Третій президент Грузії опинився на лікарняному ліжку в реанімації після того, як він знепритомнів у тюремній лікарні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини