Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба розповів про союзників України, які змусять Кремль заплатити високу ціну
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів про союзників України, які змусять Кремль заплатити високу ціну

У МЗС України нагадали Росії про хартію про партнерство України та США

9 листопада 2021, 08:47
Поділіться публікацією:

Київ та Вашингтон цього тижня направлять до Москви чіткий сигнал. Цей сигнал означатиме, що згідно з хартією про партнерство України та США Росії доведеться заплатити високу ціну за свої агресивні дії. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заяву глави МЗС України Дмитра Кулеби в ефірі ТРК "Україна".

Кулеба розповів про союзників України, які змусять Кремль заплатити високу ціну

Дмитро Кулеба. Фото: Фейсбук Дмитра Кулеби

Дипломат зазначив, що Росія не припиняє спроб влаштовувати нові і нові провокації, домагаючись дестабілізації ситуації в Україні. У ситуації, впевнений Дмитро Кулеба, має велике значення об'єднання України та США протистояння з Росією. Цей сигнал мають отримати у Москві.

За словами міністра, у Кремлі мають вже зрозуміти, що Україна сьогодні сильна і має дуже хорошу підтримку. Україна має надійних союзників, які у разі відновлення агресивних дій з боку Москви здатні змусити Кремль заплатити згодом високу ціну.

Читайте на порталі "Коментарі" — експерти розповіли, чому Україні та НАТО настав час звірити годинник, адже в Альянсі постійно заявляють, що політика відчинених дверей не змінилася, а насправді в НАТО тепер все частіше дивляться на Москву, а не на Київ. І ухвалюють рішення з огляду на позицію Кремля. Тому членство України в НАТО найближчим часом неможливе.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – Дмитро Кулеба розповів, що через схвильованість з приводу "Байракторів" на Донбасі Німеччина та Франція не побачили найважливішого на сході України. Україна намагається оборонятися, тоді як її вороги атакують, застосовуючи заборонені Мінськими угодами види зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

9 листопада 2021, 10:03

Эта Кулебяка такая тупая, что думает США хоть пальцем пошевельнут в случае российского вторжения))). Окромя "глубокой озабоченности" и санкций никто в мире ничего не сделает против России. Такие реалии.

Макс

9 листопада 2021, 10:03

К сожалению Кулеба представляет интерес очень небольшой части правящей в Украине власти и также как и Зеленский именно на крахе Украины , как государства , строят свое семейное благополучие. Они вовсе не идиоты и далеко не дураки, чтобы не понимать реальность не только военной мощи России, но и полной экономической зависимости Украины от российских энергоресурсов. Они живут одним днем и не желают прогнозировать ни свое будущее , не миллионов украинцев, являясь объектом агентурных разработок США. А США давно потеряли позиции товарного доллара и Штатам любым путем надо укреплять товарность инфляционного доллара в своей стране. Поэтому варианты дальнейших силовых захватов скважин на Ближнем Востоке для укрепления нефтедоллара не могут осуществляться без участия термоядерной России. Следовательно, Украина Штатам нужна не как субъект, а как объект торга с Россией о переделе сирийской нефти, которую частично и без спроса заняла Турция. Ведь залежи нефти находятся в едином бассейне Сирии и Саудовской Аравии и саудиты давно загоняют в скважины морскую воду для поднятия нефти, но нефть из-за давления уходит по щелям с Сирию и вытекает там произвольно. Таким образом, саудиты в ближайшие 10 лет могут закончить свой нефтедолларовый рывок. И Украина, как ничего не представляющий и убыточный для Штатов объект, должна пойти с молотка. В таком случае нынешним у власти не будет места ни на Западе, ни на Востоке, но они не могут выйти из навязанной программы и сами продолжают идти в пасть ненасытного доллара.

Памочнiк чорта

9 листопада 2021, 09:07

Прошлое будущее - это настоящее несбывшееся. Ганьба та слава Украiне - это одно и тоже, только видимое с разных сторон.


Новини