Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба розповів про людину, яка "змогла" домовитися з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів про людину, яка "змогла" домовитися з Путіним

Глава українського МЗС під час свого візиту до Франції розповів, як можна "домовитися" з Путіним

30 серпня 2023, 20:51
Поділіться публікацією:

Під час свого візиту до Франції глава українського МЗС Дмитро Кулеба розкритикував спроби деяких західних політиків домовитись із Путіним за рахунок поступок українських територій. Про це повідомляють "Коментарі".

Кулеба розповів про людину, яка "змогла" домовитися з Путіним

Дмитро Кулеба

Глава українського МЗС навів західним колегам приклад ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, який також вважав, що після заколоту 23-24 червня "домовився" з Путіним.

"Україна веде справедливу війну і героїчну війну, яка заслуговує на всіляку підтримку. Щодо закликів до переговорів з Путіним, то кожен, хто про це запитує, повинен запитувати про це не нас, а пана Пригожина. У нього був конфлікт з Путіним, він провів "успішні" переговори з Путіним, припинив цей конфлікт, "домовився" про гарантії безпеки, потім Путін його вбив. Немає жодних підстав вважати, що в будь-яких інших переговорах Путін поводитиме себе інакше".

Нагадаємо, що 23 серпня літак із ватажком ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним та керівництвом ПВК зазнав аварії у Тверській області. За найбільш авторитетними версіями літак вагнерівців був збитий російською ППО або підірваний за особистим розпорядженням Путіна.

Раніше, Дмитро Кулеба попереджав, що восени на Україну чекає непростий політичний сезон, під час якого все голосніше звучатимуть голоси тих, хто закликатиме до компромісу з Росією. Глава МЗС пообіцяв зробити все можливе в рамках закону, щоб ці голоси "змовкли".

Тим часом, у Зеленського оголосили список українських цілей у Криму.

У Росії загрожують "військовою відповіддю" Естонії за атаку на Псков.

А зірки "Барселони" та інших футбольних клубів Іспанії знялися у російській рекламі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини