Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба розповів про брехню російської пропаганди про Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів про брехню російської пропаганди про Донбас

Міністр розповів про брехню, яку поширює Росія

7 квітня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів про брехливої інформації, яку поширюють російські пропагандистські видання з приводу загострення війни на Донбасі з боку України. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Liveration", які опублікували журналісти "Liga".

Кулеба розповів про брехню російської пропаганди про Донбас

Пропаганда РФ

За його словами, наша країна не збирається проводити військовий наступ на Донбас, а російські ЗМІ постійно публікую інформацію про те, що Україна нібито готує провокації на лінії фронту. Він сказав, що протягом декількох місяців в Росії продовжують розпалювати ненависть до України.

Міністр заявив, що на пропагандистських програмах російського телебачення постійно звучать заклики почати відкриту війну проти України для того, щоб знищити нашу державу. Дипломат підкреслив, що Україна буде врегулювати конфлікт політико-дипломатичним шляхом.

Кулеба запевнив, що Україна не збирається починати масштабну війну і провокувати ескалацію на Донбасі. Він зазначив, що наші військові стріляють у відповідь тільки при загрозі життю з боку ворога. Глава МЗС сказав, що Україна дотримувалася режиму припинення вогню, який діяв з літа 2020 року, поки Росія не почала постійно його порушувати.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що затіяв Путін і як буде реагувати Зеленський.

Читайте також, чому Мінськ не може бути майданчиком для переговорів по Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини