Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба про ударні санкції США: перекриють кисень російській економіці
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба про ударні санкції США: перекриють кисень російській економіці

Глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що США розробили пакет санкцій проти Росії, який завдасть "руйнівного" удару по її економіці

20 січня 2022, 13:34
Поділіться публікацією:

США підготували пакет санкцій для Росії, які не залишать шансів утриматись на плаву російській економіці. Рішення про запровадження саме такого пакету санкцій уже ухвалено. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Кулеба про ударні санкції США: перекриють кисень російській економіці

Дмитро Кулеба. Фото: Фейсбук Дмитра Кулеби

Міністр зазначив, що США визначили сектори російської економіки, які можуть найбільше постраждати у разі готовності Путіна піти на вторгнення до України. Таких санкцій раніше Захід ще не запроваджував. Якщо механізм санкцій буде запущено, це стане нищівним ударом для російської економіки.

За словами Дмитра Кулеби, подробиці поки що немає сенсу розкривати, оскільки зараз залишаються останні моменти, які США погоджують із європейськими партнерами.

Якщо говорити загалом, зазначив Кулеба, то новий пакет санкцій здатний перекрити кисень російській економіці. До того ж ізоляція Росії зросте у рази. Москва перестане мати доступ до низки важливих для її розвитку технологій.

Читайте також на порталі "Коментарі" – міністр оборони України Олексій Резніков закликав Захід не лише проводити роз'яснювальну роботу зі своїми російським колегами-дипломатами про те, що вторгнення в Україні може спричинити вбивчі санкції, а й запроваджувати ці санкції вже зараз. Міністр вважає, що діяти треба на випередження, щоб потім не було надто пізно. Олексій Резніков підкреслив, якщо відбудеться російське вторгнення, то воно торкнеться не лише України та Росії, стане проблемою для цих країн, але і торкнеться всієї Європи. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини