Головна Новини Політика внутрішня політика Резніков просить Захід не відкладати санкції проти РФ до вторгнення, а вводити їх зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков просить Захід не відкладати санкції проти РФ до вторгнення, а вводити їх зараз

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що вторгнення Росії матиме катастрофічні наслідки не лише для України, а для всієї Європи

20 січня 2022, 12:30
Поділіться публікацією:

Вторгнення російських військ в Україну стане катастрофою не лише для українців, а й для всіх мешканців Східної Європи. Тому вже зараз Заходу треба діяти на випередження, не відкладати запровадження санкцій проти Москви, чекаючи на вторгнення. Потрібно зробити все можливе, щоб цього вторгнення не сталося. Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков, повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на "ВВС".

Резніков просить Захід не відкладати санкції проти РФ до вторгнення, а вводити їх зараз

Олексій Резніков. Фото: прес-служба президента

Олексій Резніков зазначив, Європі потрібно вже зараз наперед прорахувати всі наслідки від російського вторгнення, адже тоді на кордоні України та Польщі, а можливо, Польщі та Німеччині будуть мільйони біженців. Люди просто тікатимуть від війни і не пустити їх до ЄС неможливо.

Також міністр оборони зазначив, що вторгнення буде "дуже тяжким для росіян". Тому Резніков вкотре звернувся до дипломатів країн-партнерів України із закликом під час переговорів із росіянами ще раз донести їм усі наслідки наміру піти у наступ.

За словами голови Міноборони, головним переконливим аргументом під час спілкування з росіянами можуть стати санкції, про які сьогодні багато говорять на Заході, але які поки що ніхто вводити не збирається. Резніков вважає, що санкції краще ввести вже зараз, до вторгнення, а не після нього, коли вже буде запізно.

Резніков підсумував, західним партнерам та друзям України важливо розуміти, що у випадку, якщо Росія піде у наступ – війна прийде не лише в Україну, а й на територію східної Європи.

Читайте також на порталі "Коментарі" – пізнє звернення президента: експерти розповіли, чому заклики до українців уже можуть не спрацювати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини