Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба підрахував, скільки людей стали жертвами конфлікту на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба підрахував, скільки людей стали жертвами конфлікту на Донбасі

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зазначив, що через конфлікт на Сході України загинуло багато військових і мирних громадян

13 травня 2021, 07:44
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час робочого візиту в Братиславі розповів, скільки громадян загинуло через конфлікт на Донбасі. Дана інформація була опублікована на сайті словацького МЗС.

Кулеба підрахував, скільки людей стали жертвами конфлікту на Донбасі

Кулеба сказав скільки українців стали жертвами конфлікту на Донбасі. Фото: lenta.ru

За підрахунками українського представника, нині жертвами збройного конфлікту на Сході України стало 14 тисяч людей. В це число входять, як українські військові, так і мирне населення.

Окрім того, Кулеба наголосив, що ця сумна цифра росте.

Також Міністр закордонних справ України впевнено сказав, що наша держава доб’ється членства в НАТО. Ідею вступу до Північноатлантичного альянсу підтримує все більша кількість громадян.

“Найбільше зростання підтримки вступу (України в НАТО і ЄС) був відзначений в 2014 році, коли нас атакувала Росія. Згідно з останніми даними, я не хочу говорити, що це точні дані, але понад 50% (українців) підтримують (плани) вступу в Євросоюз і понад 40% в НАТО. Поступово, але динамічно (підтримка реалізації планів вступу в НАТО і ЄС зростає), оскільки люди пов’язують своє майбутнє з Європою та євроатлантичним простором”, — заявляє міністр.

Нагадаємо, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Україна готова до масштабної російської агресії, при цьому наша країна буде проводити її як дипломатичним, так і військовим шляхом. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, як зустріч Байдена і Путіна вплине на Україну. Світ із нетерпінням чекає наближення ділових переговорів між американським і російським президентами. Зацікавлена в такому діалозі і Україна, яка сподівається на повну підтримку США. Та чи підтримуватиме Америка нашу державу, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

сумчатый

13 травня 2021, 07:38

итого дыржава обняла пять тысяч своих граждан на три тысячи зольдат здавшихся в плен найманцям.


Новини