Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба і Блінкен обговорюють нові економічні санкції проти РФ: що у них буде
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба і Блінкен обговорюють нові економічні санкції проти РФ: що у них буде

Зокрема, розробляється комплексний пакет стримування РФ від подальших агресивних дій.

2 грудня 2021, 20:35
Поділіться публікацією:

Очільник  міністерства закордонних справ нашої країни Дмитро Кулеба  та держсекретар США  Ентоні Блінкен  у  співпраці розробляють жорсткі економічні санкції щодо Росії.

Кулеба і Блінкен обговорюють нові економічні санкції проти РФ: що у них буде

Кулеба провів зустріч з держсекретарем США Ентоні Блінкеном у Стокгольмі / фото twitter.com/DmytroKuleba

 Про це написав в соціальних мережах сам український міністр. Він також відзвітувався, що під час  його нещодавнього візиту  до Стокгольму  відбулась  дружня зустріч з американським високопосадовцем  Ентоні Блінкеном.

Як зазначив Дмитро Кулеба, триває інтенсивна співпраця з розробки комплексного пакету, який дозволить стримувати Росію від її подальшої військової агресії, включаючи в ці нові заходи жорсткі економічні санкції. На стокгольмській зустрічі підтвердилась важливість і подальше міцне стратегічне партнерство нашої країни та Сполучених Штатів Америки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Блінкен у Стокгольмі зустрінеться з Кулебою і Лавровим.Завтра в Стокгольмі відбудуться окремі зустрічі державного секретаря  Сполучених Штатів Америки   Ентоні Блінкена з очільником МЗС України Дмитром Кулебою  та  міністром  закордонних справ Росії Сергієм Лавровим. При цьому, американський посадовець  буде зустрічатись з очільником російського МЗС в четвер, 2 грудня.  Вони в цей час вперше контактуватимуть між собою в атмосфері подвійного напруження  на фоні побоювань західних політиків, які говорять про можливу в майбутньому російську військову агресію в нашу країну.  Переговори між представниками двох великих країн пройдуть в кулуарах зустрічі міністрів ОБСЄ в місті Стокгольм.  Разом з тим, в цей день  високий представник американського Державного департаменту  буде мати зустріч з українським міністром Дмитром Кулебою, яка відбудеться раніше, як переговори з Лавровим.

  
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини