Головна Новини Політика зовнішня політика Блінкен у Стокгольмі зустрінеться з Кулебою і Лавровим: ЗМІ дізналися подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Блінкен у Стокгольмі зустрінеться з Кулебою і Лавровим: ЗМІ дізналися подробиці

Зустрічі відбудуться в кулуарах міністерського засідання ОБСЄ

1 грудня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

Завтра в Стокгольмі відбудуться окремі зустрічі державного секретаря  Сполучених Штатів Америки   Ентоні Блінкена з очільником МЗС України Дмитром Кулебою  та  міністром  закордонних справ Росії Сергієм Лавровим.  Про це інформує Bloomberg , посилаючись на анонімне джерело в Державному департаменті США.

Блінкен у Стокгольмі зустрінеться з Кулебою і Лавровим: ЗМІ дізналися подробиці

Зустріч пройде у Стокгольмі ( фото з відкритих джерел)

При цьому, американський посадовець  буде зустрічатись з очільником російського МЗС в четвер, 2 грудня.  Вони в цей час вперше контактуватимуть між собою в атмосфері подвійного напруження  на фоні побоювань західних політиків, які говорять про можливу в майбутньому російську військову агресію в нашу країну.

 Переговори між представниками двох великих країн пройдуть в кулуарах зустрічі міністрів ОБСЄ в місті Стокгольм.

 Разом з тим, в цей день  високий представник американського Державного департаменту  буде мати зустріч з українським міністром Дмитром Кулебою, яка відбудеться раніше, як переговори з Лавровим.

 Наша країна на цьогорічному засіданні  Ради міністрів закордонних справ ОБСЄ, яке проходитиме 2-3 грудня в шведській столиці, буде інформувати поважне зібрання про безпекову загрозу російського вторгнення.

 Нещодавно спеціальний  висопосадовець ОБСЄ в Україні та у Тристоронній контактній групі (ТКГ) посол Мікко Кіннунен  розповів  про надзвичайно складну  ситуацію з безпекою в Донецькому регіоні.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про напад РФ на Україну: Столтенберг та Блінкен обговорили загрозу.Держсекретар США Ентоні Блінкен і генсекретар НАТО Єнс Столтенберг провели телефонну розмову. Головна тема, яку обговорили, стосувалася ситуації концентрації російських військ біля кордонів України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини