Головна Новини Політика зовнішня політика Куди відправився Саакашвілі: у МВС Грузії запевнили - в країні екс-президента немає
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди відправився Саакашвілі: у МВС Грузії запевнили - в країні екс-президента немає

У МВС Грузії запевняють, що Саакашвілі не виїжджав з України

1 жовтня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Екс-президент Грузії і глава Виконавчого комітету української Нацради реформ України Михайло Саакашвілі не залишав територію України. Отже, він не може зараз бути на території Грузії. Таку позицію озвучив заступник глави МВС Грузії Олександр Дарахвелидзе. Як передає видання "Коментарі", про це пише sputnik-georgia.

Куди відправився Саакашвілі: у МВС Грузії запевнили - в країні екс-президента немає

Михайло Саакашвілі Фото з відкритих джерел

Олександр Дарахвелідзе відповідально заявив, що Михайло Саакашвілі сьогодні не може перебувати на території Грузії. При цьому чиновник послався на співпрацю з українськими правоохоронцями. З українською стороною була відверта розмова з цього приводу. Українські правоохоронці підтвердили, що кордон України екс-президент Грузії не перетинав.

У розпорядженні грузинського телеканалу "Імеді" з'явилася інформація, що останні кілька днів Саакашвілі переміщався територією України, але не для того, щоб її покинути. Він поїхав до Трускавця на розширену зустріч членів партії "Слуга народу".

Не підтверджує інформацію про повернення в Грузію Саакашвілі і спікер парламенту Грузії Каха Кучава.

Всі ці реакції офіційних осіб Грузії не з'явилися б, якби не сьогоднішнє ранкове відеозвернення Михайла Саакашвілі, в якому він повідомив, що не злякався переслідування і відкритих кримінальних справ проти нього і вже повернувся на Батьківщину. При цьому Саакашвілі не повідомив, де саме він знаходиться і які у нього подальші плани.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Михайло Саакашвілі все-таки взяв квиток на літак до Грузії. Екс-президент Грузії запевнив, що він не змінить своєї позиції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини