Головна Новини Політика зовнішня політика Кремль вимагає реакції Зеленського на слова Рєзнікова про перегляд Мінських угод
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль вимагає реакції Зеленського на слова Рєзнікова про перегляд Мінських угод

Помічник керівника Адміністрації президента РФ виступив з відповідною заявою

10 липня 2020, 18:20 comments1316
Поділіться публікацією:

Дмитро Козак на зустрічі з журналістами повідомив, що чекає пояснень від української сторони за слова першого заступника глави української делегації ТКГ Олексія Рєзнікова. Український політик написав у своєму блозі, що Мінські угоди не відповідають нинішнім реаліям. Про це повідомляє "ТАСС".

Кремль вимагає реакції Зеленського на слова Рєзнікова про перегляд Мінських угод

За словами Козака, якщо Україна справді так вважає, то це означає, що країна виходить з формату Мінських домовленостей.

"Якщо найближчим часом ця заява українська сторона підтвердить, або ж не буде спростовано вже прем'єр-міністром або президентом, то це означає вихід України з Мінських угод. Якщо це станеться, то мінський формат, як і "нормандський", вже не підходить для України. Продовжуючи цю тему, Володимир Зеленський повинен дезавуювати свою підпис піврічної давнини під комюніке паризького саміту", — повідомив Козак.

Раніше "Коментарі" повідомляли, скільки грошей Росія щорічно витрачає на утримання Криму і Донбасу.

""Ми точно знаємо, що бюджетні гроші йдуть на фінансування зарплат державних службовців в окупованому Криму та Донбасі. За нашою інформацією, близько мільярда 300 мільйонів доларів — це на цивільні справи. І ще до трьох мільярдів 700 мільйонів — на війну. У середньому виходить п'ять мільярдів доларів на рік", — запевнив Олексій Рєзніков.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини