Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук заявив про масову мобілізацію російських військ на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук заявив про масову мобілізацію російських військ на Донбасі

Україна буде протистояти агресії

10 березня 2021, 10:40
Поділіться публікацією:

Глава української делегації в мінській ТКГ і перший президент України Леонід Кравчук заявив про те, що Росія розгорнула масову мобілізацію своїх військ на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Дім", який віщає на територію ОРДЛОУ.

Кравчук заявив про масову мобілізацію російських військ на Донбасі

Фото: Google

За його словами, наша делегація знову виступить з пропозицією обговорити мирний план на рівні ТКГ. Він зазначив, що якщо росіяни знову відкинуть спроби мирного діалогу, то Україна буде змушена протистояти агресії РФ.

Кравчук заявив, що на окуповані території стягуються російські війська, які проводять підготовку та навчання. Він підкреслив, що армія України не така, якою була 5 років тому і готова дати відсіч будь-кому, хто становить загрозу.

Перший президент зазначив, що на будь-яку небезпеку наша країна буде відповідати дзеркально та адекватно, не створюючи ситуацій, які будуть нести небезпеку для людських життів.

Глава української делегації сказав, що наші силовики повною мірою обізнані про ситуацію на лінії фронту за допомогою даних розвідки та інших способів. Також він заявив, що Україна збереже підтримку США і Європи, які допомагають нашій країни в протистоянні російської агресії.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, які ЗМІ читає і дивиться президент Зеленський.

Читайте також про можливі наслідки зустрічі Зеленського і Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини