Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук в інтерв'ю російським ЗМІ розповів про своє ставлення до Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук в інтерв'ю російським ЗМІ розповів про своє ставлення до Зеленського

Він назвав Зеленського людиною

12 лютого 2021, 15:30 comments1632
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук дав інтерв'ю російським журналістам і розповів про своє ставлення до діючого глави держави Володимира Зеленського. Про це він розповів виданню "Лента.ру".

Кравчук в інтерв'ю російським ЗМІ розповів про своє ставлення до Зеленського

Фото: Google

Кравчук назвав Зеленського справжньою людиною і сказав, що той має щире бажання закінчити війну на Донбасі. У той же час він сказав, що не займається обожнюванням Зеленського, як і всіх попередніх українських президентів.

Перший президент наголосив на тому Зеленський не хоче смертей українців, руйнування життів людей і інфраструктури. Кравчук сказав, що всі українці хочуть, щоб на нашій землі перестала литися кров.

Також Кравчук заявив, що звинувачення Росії в тому, що Зеленський не виконує Мінські угоди, є брехнею. Він сказав, що всі розбіжності виникають через послідовності виконання пунктів "Мінська" і відсутності у представників Росії бажання йти на компроміси.

Глава української делегації в ТКГ сказав, що нашого президента спеціально звинувачують в невиконанні домовленостей в Мінську, щоб потім апелювати до того, що їх схвалила Рада Безпеки ООН.

Кравчук сказав, що необхідно пам'ятати, що в ООН схвалили всі Мінські угоди, а не тільки їх 9 пункт. Він сказав, що готовий йти до істини через дискусії, проте не варто займатися маніпуляціями, оскільки обман не може вирішити проблему.

Леонід Кравчук очолив українську делегацію в мінській ТКГ в липні 2020 року. Він змінив на цій посаді другого президента України Леоніда Кучму.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, яким буде політичне майбутнє Разумкова.

Читайте також про те, хто може стати новим прем'єр-міністром України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини