Головна Новини Політика внутрішня політика У Разумкова точно буде окреме від "слуг" політичне майбутнє - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

У Разумкова точно буде окреме від "слуг" політичне майбутнє - політолог

Політолог спрогнозував політичне майбутнє Разумкова

12 лютого 2021, 06:30 comments1845
Поділіться публікацією:

Рано чи пізно спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков вирішить розвиватися як самостійний політик. Про це заявив в матеріалі "Коментарів" політолог Микита Трачук.

У Разумкова точно буде окреме від "слуг" політичне майбутнє - політолог

Дмитро Разумков. Фото з відкритих джерел

Експерт вважає, що поки конфлікт між спікером ВР та Офісом президента не став занадто явним, не вийшов в публічну площину, то "збивати" Разумкова не будуть.

"Разумков і ОП виглядають як закляті друзі. Не явні вороги, але явно — відносини прохолодні. Та все ж рівень кризи в команді не дійшов до того моменту, коли почне гризня саме з Разумковим", — каже Трачук.

За його словами, зараз Разумков просто залишається на тих же позиціях, з якими Зеленський і "Слуга народу" йшли у владу у 2019 році. А ось Зеленський, вважає політолог, все більш явно зміщується у своїй політиці вправо, наближаючись до риторики Порошенка.

"Разумков же залишається таким, яким був сам Зеленський два роки тому. Чому ті ж рейтинги ОПЗЖ ростуть? Бо вони просто стоять на своїх позиціях. Постійно. Не змінюють їх. Так і Разумков", — заявив експерт.

Трачук впевнений, що у Разумкова точно буде окреме від "слуг" політичне майбутнє, можливо, власний політичний проєкт. Крім того, він прогнозує, що з часом може розвинутися відкритий конфлікт між ОП і спікером Ради.

"Поки до цього не дійшло, Разумкова можуть спробувати збити на зльоті (вже ходять розмови, що його можуть усунути з посади голови ВР). Сил у нього поки мало, є лише невелика група депутатів. Втім, не виключаю і варіант, що ОП і Разумков домовляться не відкривати "бойових дій". І все ж рано чи пізно він вирішить розвиватися як самостійний політик", — прогнозує політолог.

Нагадаємо, відносини Зеленського з Коломойським опинилися на межі: політолог розкрив деталі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

игорь

4 березня 2021, 06:52

Типа как Гроссмана своя политическая партия в Виннице


Новини