Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів, чи змінить склад української делегації в ТКГ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів, чи змінить склад української делегації в ТКГ

Перший президент України і новий глава ТКГ по Донбасу Леонід Кравчук розповів, чи спілкувався з Леонідом Кучмою і чи відреагував Кремль на його призначення

31 липня 2020, 09:48
Поділіться публікацією:

Перший президент України Леонід Кравчук, який тепер представляє Україну в Тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі, не виключає кадрових змін в українській делегації. Кравчук в інтерв'ю "РБК-Україна" відповів на питання, чи буде він запрошувати в переговори нових учасників або робити кадрові пропозиції. Про це повідомляє "УП".

Кравчук розповів, чи змінить склад української делегації в ТКГ

“У понеділок (3 серпня – УП) ми зустрінемося, порадимося. Я хочу, щоб це не була тільки моя думка. Я виходжу з того, що група, що зараз працює, і котру очолював Леонід Кучма, зробила в складних умовах важливі кроки – і ми починаємо життя з "чистого аркуша", починаємо з певних плюсів, але були й мінуси, — говорить Кравчук. — Ми порадимося з усіма. Якщо щось треба, то ми звернемося до керівництва України, дамо аргументи і, можливо, якісь зміни. Я не виключаю, але зараз ми такого завдання не ставимо".

Кравчук уточнив, що в наступний понеділок відбудеться зустріч української делегації для визначення подальших кроків, а коли можлива наступна зустріч Тристоронньої групи – поки не відомо.

Зі своїм попередником на посаді в ТКГ Леонідом Кучмою Леонід Кравчук ще не спілкувався. На питання, чи була реакція на призначення Кравчука представником України в ТКГ від росіян, перший український президент відповів, що на нього виходили тільки журналісти, а політики – ні.

Раніше "Коментарі" дізналися у експертів, яка користь від призначення Леоніда Кравчука головою ТКГ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини