Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів, якої позиції Росія дотримується вже 150 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів, якої позиції Росія дотримується вже 150 років

Росіяни постійно готуються до війни, вважає перший президент України

1 квітня 2021, 13:56
Поділіться публікацією:

У Російській Федерації здатні вирішувати конфлікти виключно із допомогою військової сили. Такою бачить філософію нашого північного сусіда глава української делегації в ТКГ з питань Донбасу Леонід Кравчук, повідомляє "Україна 24".

Кравчук розповів, якої позиції Росія дотримується вже 150 років

Кравчук вважає, що РФ воює останні 150 років. Фото: leonid-kravchuk.com.ua

За словами Кравчука, його позицію підтверджує, як мінімум, російська історія. Як стверджує екс-президент, в РФ постійно влаштовують війни з іншими країнами — і так відбувається останні півтора століття. Леонід Кравчук вважає, що росіяни просто не бачать інших можливостей рішень проблемних питань.

При цьому, за словами політика, в РФ постійно зневажають міжнародне право і норми, прописані в безлічі документів. З такою позицією уряду можна говорити тільки про одне  Росія постійно готується до війни, вважає Кравчук. При цьому конфлікт може спалахнути в будь-який момент.

Саме тому, на думку Леоніда Кравчука, українцям також постійно слід бути насторожі та робити все, щоб уникнути гіршого результату ситуації.

Також Кравчук підкреслив, що всі спроби Кремля дискредитувати Україну щодо донбаських питань  чиста примха. Таким чином екс-президент відреагував на слова прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова про можливе загострення війни на Донбасі  через, за його словами, "провокації України".

Леонід Кравчук нагадав, що це російські військові прийшли на українську територію та продовжують дестабілізувати ситуацію. При цьому РФ не виставляє себе стороною конфлікту і зриває більшість переговорів. Зрозуміло, глава вітчизняної делегації в ТКГ дуже незадоволений такою позицією, але пообіцяв, що Україна "не опустить руки" і продовжить боротися.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, який прогноз щодо відносин України і Росії на найближче десятиліття зробив радник української делегації в ТКГ Олексій Арестович.

Також на порталі можна дізнатися про реакцію Пентагону на недавнє загострення військової ситуації в Донецькій області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

АЛЕХ

1 квітня 2021, 14:27

кравчук.скоро ответ держать перед Всевышним за всю твою ложь.


Новини