Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів, що потрібно робити з ворогами незалежної України
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів, що потрібно робити з ворогами незалежної України

Він бачить дуже багато таких людей в Україні

19 лютого 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук розповів про те, що в нашій країні є величезна кількість людей, які відкрито виступають проти незалежності держави. Про це він повідомив в ефірі програми "Право на владу" на каналі 1 + 1.

Кравчук розповів, що потрібно робити з ворогами незалежної України

Кравчук. Фото: Google

За словами Кравчука, він ще не бачив подібної ситуації, як та, що склалася в Україні сьогодні. Він зазначив, що предметом суперечок постійно стає питання про те, чи є Росія агресором чи ні.

Перший президент сказав, що не пам'ятає такої ситуації, щоб в Україні було стільки людей, які абсолютно вороже ставляться до ідеї побудови незалежної української держави.

Кравчук заявив, що з людьми, які заперечують незалежність потрібно діяти відповідно до українського законодавства. Він сказав, що не потрібно тиснути руки один одному, а робити так, щоб закон працював і винні були покарані.

Він підкреслив, що тільки тоді все люди зрозуміють, що ми є вільною країною. За його словами, поки ми будемо робити спроби об'єднання, не покаравши винних, наша країна ніколи не зможе об'єднатися.

Довідка: Леонід Кравчук очолює українську делегацію в мінській ТКГ з липня 2020 року. Під час перебування на цій посаді він запропонував план спільних кроків щодо врегулювання конфлікту, який передбачав проведення виборів на Донбасі в березні 2021 року і повну демілітаризацію регіону.

Попередником Кравчука на чолі делегації був другий президент України Леонід Кучма.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Порошенко купив телеканал "Прямий".

Читайте також, що в Росії розповіли про повернення Криму після приходу до влади Навального.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрий

19 лютого 2021, 12:20

Сергей, не там врагов ищешь. Школу, мабуть, уже в незалежной заканчивал.

Сергей

19 лютого 2021, 12:11

Свобода просто так не дается.Она добывается кровью.Человеческой.С таким соседом как Россия по другому не получится.Россия,начиная с Московии всю историю была врагом Украины.Это ее доктрина,и кто бы к власти в России не пришел,даже Навальный,Россия все равно будет давить Украину.


Новини