Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів, що може зупинити агресію Росії на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів, що може зупинити агресію Росії на Донбасі

Перший президент розповів, що зупинить загострення на Донбасі

4 березня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук розповів про те, що може зупинити російську агресію на Донбасі і змусити країну-агресора припинити ескалацію конфлікту. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Кравчук розповів, що може зупинити агресію Росії на Донбасі

Фото: Google

За його словами, Росія припинить загострення конфлікту на Донбасі тільки тоді, коли проти неї посилиться тиск з боку міжнародної спільноти.

Він зазначив, що проти Росії повинні працювати санкції з боку Європейського союзу і США. Перший президент підкреслив, поки об'єднаними зусиллями ми не змусимо Росію діяти за міжнародними правилами цивілізованого світу, ескалація на Донбасі буде тривати.

Довідка: Леонід Кравчук очолює українську делегацію в Мінській ТКГ з липня 2020 року. За час перебування на цій посаді він встиг запропонувати план спільних кроків щодо врегулювання конфлікту, який назвали "Планом Кравчука". Він передбачав проведення виборів на окупованих територіях в березні 2021 року і виведення всіх військ з ОРДЛО.

До Кравчука головою української делегації двічі був другий президент України Леонід Кучма з 2015 по 2018 рік і з 2019 по 2020.

З квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті не визнає, попри численні докази.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що буде в разі великої війни з Росією.

Читайте також, проти кого ще можуть ввести санкції РНБО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини