Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів, що буде з війною на Донбасі та відносинами з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів, що буде з війною на Донбасі та відносинами з Росією

Зеленський остаточно все зрозумів

26 лютого 2021, 16:00 comments1297
Поділіться публікацією:

Глава української делегації в мінській ТКГ і перший президент України Леонід Кравчук прокоментував обіцянки Володимира Зеленського про закінчення війни на Донбасі, які він давав під час президентської кампанії. Про це Кравчук повідомив в інтерв'ю виданню "Deutsche Welle".

Кравчук розповів, що буде з війною на Донбасі та відносинами з Росією

Фото: 24 канал

За словами Кравчука, Володимир Зеленський був щиро переконаний в тому, що зможе домогтися миру на Донбасі, проте пізніше побачив і остаточно зрозумів, що це неможливо. Це була відповідь на питання про те, як Зеленський виконує обіцянку закінчити війну.

Кравчук сказав, що під час приходу до влади Петра Порошенка він теж вважав, що зможе домовитися з Росією про світ і закінчить війну за кілька тижнів. Під час приходу Володимира Зеленського, він також вважав, що дискусія допоможе досягти результату.

Перший президент сказав, що сьогодні Зеленський побачив той факт, що з Росією неможливо домовитися, і усвідомивши це сказав, що необхідні документальні уточнення, про які чинний президент говорив на саміті в Парижі 9 грудня 2019 року.

Кравчук також сказав, що вважає мінські угоди недосконалими, і заявив, що потрібні концептуальні зміни в документах для того, щоб домогтися якихось успіхів.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, хто буде президентом України після Володимира Зеленського.

Читайте також про зустріч Зеленського і Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини