Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів, що буде в разі нападу Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів, що буде в разі нападу Росії

Глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук розповів, що буде в разі нападу Росії на Україну

15 квітня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Перший президент України і голова української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук розповів, що буде, якщо в Кремлі вирішуватися на повномасштабну військову агресію проти нашої країни. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Кравчук розповів, що буде в разі нападу Росії

Леонiд Кравчук

За його словами, наша країна займає жорстку наступальну позицію на переговорах в ТКГ, а Росія робить все для того, щоб заблокувати українські ініціативи. Він зазначив, що сказав глава російської делегації в ТКГ Борису Гризлову про те, що Росія відкрито погрожує Україні останнім часом.

При чому ці загрози йдуть не тільки на рівні пропагандистів на кшталт Дмитра Кисельова і Володимира Соловйова, а й на рівні офіційних представників влади. Він зазначив, що росіяни можуть загрожувати і писати, що хочуть, однак наша країна буде твердо захищати свої національні інтереси.

Кравчук підкреслив, що якщо в Кремлі прийде ідея напасти на Україну і влаштувати велику війну, то наша країна, Європа, США і весь світ об'єднаються проти Росії, що буде для неї "останнім цвяхом".

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну.

Раніше "Коментарі" повідомляли, навіщо Володимиру Путіну потрібна зустріч з Джо Байденом.

Читайте також про намір Арестовича стати президентом України.


Джерело: https://censor.net/ru/n3259810



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини