Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів про загрозу великої війни з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів про загрозу великої війни з Росією

Від Росії можна чекати чого завгодно

26 березня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук заявив про те, що наша країна повинна зберігати готовність до можливої масштабної військової агресії з боку Росії. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Дім", який віщає на тимчасово окуповані території.

Кравчук розповів про загрозу великої війни з Росією

Леонід Кравчук Фото: Liga

За його словами, Україна повинна бути готова до всього. Він зазначив, що в основному документі Росії про зовнішню політику є пункт про те, що Україна залишається в системі стратегічних інтересів РФ. Перший президент сказав, що росіяни не бачать Україну в якості окремої території і незалежної країни.

Кравчук зазначив, що в Росії сприймають Україну як який-небудь губернії, а тому з боку РФ можна очікувати будь-яких дій. Він сказав, що ніхто не може говорити про те, що ескалація конфлікту не відбудеться, проте в разі масштабної військової агресії Росії зустріне жорсткий опір з боку України.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником, незважаючи на численні докази її прямого військового вторгнення на територію України. Війні на Донбасі передувала анексія Криму Росією в березні 2014 року в результаті проведення незаконного "референдуму".

Раніше "Коментарі" повідомляли, чому Україна не вводить санкції проти олігарха Ігоря Коломойського.

Читайте також, чому Джо Байден не дзвонить Володимиру Зеленському.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини