Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів, чому Росія не відкриває пункти пропуску на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів, чому Росія не відкриває пункти пропуску на Донбасі

Глава української делегації в ТКГ назвав головну причину

25 лютого 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Глава української делегації в мінській ТКГ і перший президент України Леонід Кравчук розповів про те, чому Росія і бойовики блокують відкриття пунктів пропуску в Щастя і Золотому Луганської області. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Дім", який віщає на окуповані території.

Кравчук розповів, чому Росія не відкриває пункти пропуску на Донбасі

Фото: ТКГ

За його словами, окупанти постійно шукають нові причини для того, щоб блокувати відкриття пунктів пропуску на Донбасі, а роблять вони то для настроювання людей проти України.

Він зазначив, що наша сторона за обіцянкою надала автобуси для того, щоб перевозити людей через лінію фронту на Донбасі. 24 лютого вони стояли біля пунктів пропуску в Щастя і Золотому і були готові почали рух. Попри це, бойовики знову відмовилися відкривати пункти пропуску.

Кравчук заявив, що Україна виконала всі вимоги росіян в ТКГ, багато з яких були надуманими. Він зазначив, що Україна йшла на поступки і домовленості для того, щоб відкрити пункти пропуску, однак це ні до чого не привело.

Довідка: Леонід Кравчук очолює українську делегацію в мінській ТКГ з липня 2020 року. Він замінив на цій посаді другого президента України Леоніда Кучму, який двічі був головою делегації з 2015 по 2018 рік і з 2019 по 2020.

На посаді глави делегації Кравчук встиг запропонувати план спільних кроків щодо врегулювання конфлікту, який передбачав проведення виборів на окупованих територіях в березні 2021 року і виведення всіх іноземних військ. Ця пропозиція була відкинута росіянами.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, для чого Росія роздає паспорти на окупованому Донбасі.

Читайте також, хто віддав наказ розстрілювати протестувальників на Майдані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини