Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук прокоментував заяву Байдена про Путіна-вбивцю
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук прокоментував заяву Байдена про Путіна-вбивцю

На думку політика, Байден чітко бачить, що Путін зробив із Донбасом

18 березня 2021, 17:02 comments1565
Поділіться публікацією:

Заява Джозефа Байдена про те, що Володимир Путін є вбивцею, може спровокувати загострення міжнародних відносин. Таку думку і власну оцінку словам американського президента висловив керівник української делегації в ТКГ з питань Донбасу Леонід Кравчук, повідомляє "Україна 24".

Кравчук прокоментував заяву Байдена про Путіна-вбивцю

Кравчук солідарний із Байденом щодо Путіна. Фото: ZN.UA

Політик наголошує, що попри жорсткість риторика Байдена абсолютно правильна, адже у вбивстві понад 13 тисяч українських солдатів на Донбасі винен російський уряд. Саме Путін і інші представники Кремля, вважає Кравчук, промивають мізки жителям ОРДЛО і фінансують російських військових, які там знаходяться.

"Цю війну розв'язала Росія, і не без участі Путіна. Я не можу сказати, що Кремль і його керівництво, і сам Путін не вбивають українців", — під час прямого ефіру заявив експрезидент України.

Також Леонід Кравчук нагадав, що за тим, що відбувається на Донбасі, спостерігають не тільки в нашій країні, а й в усьому світі. Тому зовсім не дивними є слова Джо Байдена про вбивцю-Путіна. На думку Кравчука, ця заява підкріплена реальними фактами того, що відбувається на Сході України.

Нагадаємо, що слова президента США Джозефа Байдена про Володимира Путіна, які підірвали Мережу, прозвучали під час спілкування із журналістом телеканалу ABC News. Який глибинний сенс і нове трактування в цих словах відшукали представники російських ЗМІ, можна детальніше дізнатися в публікації на порталі "Коментарі".

Також журналісти пропонують дізнатися, що про заяву Байдена думає сам Путін. На його переконання, Байден таким чином лише намагається перекласти відповідальність за свої вчинки на плечі інших, у тому числі й самого Путіна. Невеликий спойлер — реагуючи на те, що сталося, президент Росії згадав відомий дитячий віршик про кривдників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Максим

18 березня 2021, 20:37

байден - старая 80летняя пердчящая мразота. Нашли кого слушать. Сами спровоцировали войну, а теперь переводят стрелки. Иса - муса, свинина - тебе возелин не поможет.

иса

18 березня 2021, 17:24

Покупай вофа вазелин.


Новини