Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук пояснив свої слова про готовність вбивати росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук пояснив свої слова про готовність вбивати росіян

Глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук пояснив своє резонансне висловлювання про готовність стріляти по росіянах

15 квітня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Глава української делегації в мінській ТКГ і перший президент України Леонід Кравчук пояснив своє гучне висловлювання про готовність вбивати росіян в разі масштабної військової агресії з боку РФ. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Кравчук пояснив свої слова про готовність вбивати росіян

Леонiд Кравчук

За його словами, він не шкодує про сказане, оскільки саме така думка у мільйонів українців. Він зазначив, що в такий важкий час кожен повинен бути захисником, громадянином і патріотом. Кравчук навів в приклад Швейцарію, де зброя є в кожній родині і яку потрібно використовувати для захисту свого народу і своєї країни.

Перший президент також підкреслив, що трохи перебільшив свої особисті можливості через свій вік (Кравчуку 87 років). Він зазначив, що сили для захисту України у нього ще є, і кожен українець повинен стати на захист своєї землі, щоб видворити всіх ворогів.

Також глава української делегації ствердно відповів на питання про те, чи буде він стріляти, якщо побачить десант з російськими прапорами біля свого будинку.

Довідка: Леонід Кравчук був призначений головою української делегації в мінській ТКГ в липні 2020 року. За час перебування на цій посаді він встиг запропонувати план спільних кроків щодо врегулювання конфлікту, який назвали "планом Кравчука". Він передбачав проведення виборів на тимчасово окупованих територіях в березні 2014 роки після повної демілітаризації регіону.

До Кравчука головою української делегації був другий президент України Леонід Кучма, який обіймав цю посаду з 2015 по 2018 рік і з 2019 по 2020.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, навіщо Володимиру Путіну потрібна зустріч з Джо Байденом.

Читайте також, коли Росія може напасти на Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

15 квітня 2021, 10:57

"ради красного словца не пожалеет и отца" этот выживший из ума старый пердун. За копеечку зеленого цвета он будет преданно служить и реализовывать указание пендосов на взаимное уничтожение славян.

Слава

15 квітня 2021, 10:37

Якщо до русскаязичнава журналіста в квартиру влізе злодій-вбивця і ґвалтівник, господар квартири буде запитувати у нападника, чи воно роССіянин??


Новини