Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук пообіцяв особисто вбивати росіян, які нападуть на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук пообіцяв особисто вбивати росіян, які нападуть на Україну

За словами першого президента, стріляє він добре

8 квітня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук пообіцяв особисто вбивати росіян, якщо вони вирішать почати масштабну війну проти нашої країни. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Кравчук пообіцяв особисто вбивати росіян, які нападуть на Україну

Леонiд Кравчук

За його словами, якщо Росія влаштує масштабну військову агресію проти України, то він, не дивлячись на свій вік, готовий захищати країну і свій будинок зі зброєю в руках, вбиваючи ворогів. Кравчуку на сьогодні 87 років.

Він зазначив, що у нього почищено і готово зброю, а місця в будинку пристріляні, а він сам дуже добре вміє стріляти. Кравчук заявив, що він буде стріляти до останнього, поки може тримати зброю в руках. Також перший президент сказав, що не кликав до себе додому жодного "сучого сина".

Голова української делегації сказав, що він готовий вбити того, хто прийшов зі зброєю в його будинок без запрошення і його не хвилює, що буде далі. Він розповів про те, що минулого року на полюванні влучив у ціль зі 150 метрів з першого пострілу.

Довідка: Леонід Кравчук очолює українську делегацію в мінській ТКГ з липня 2020 року. За час перебування на цій посаді він встиг запропонувати план спільних кроків щодо врегулювання конфлікту, який назвали планом Кравчука. Він передбачав проведення виборів в ОРДЛОУ в березні 2014 року і виведення всіх збройних формувань.

До Кравчука українську делегацію очолював другий президент України Леонід Кучма з 2015 по 2018 рік і з 2019 по 2020. Саме він підписав другі мінські угоди з боку нашої країни.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Донбасу загрожує ще одна катастрофа.

Читайте також про те, що окупанти в Криму хочуть судити Порошенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

8 квітня 2021, 10:12

Уничтожать агрессора - конституционный долг каждого гражданина. Или в России не так?. Рассчитывать, что одурманенные пропагандой российские солдаты или наемники, не будут стрелять в граждан Украины - ПРЕСТУПНО. Память об расстреле под ИЛОВАЙСКОМ - это с Украиной на всегда.

Харя Кришны

8 квітня 2021, 09:19

Старый поц.


Новини