Головна Новини Політика зовнішня політика "Комедія" на переговорах по Донбасу: за що Кравчук дорікнув Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Комедія" на переговорах по Донбасу: за що Кравчук дорікнув Росії

Екс-президент України вважає, що в Кремлі не підтримують ідею припинити обстріли на Донбасі

27 травня 2021, 13:40
Поділіться публікацією:

Шквал критики з боку українських політиків і дипломатів обрушився на Росію після того, як були проведені переговори радників "нормандської четвірки" щодо Донбасу. За інформацією керівника вітчизняної делегації в ТКГ Леоніда Кравчука, РФ робить усе можливе, щоб затягнути війну на Донбасі, повідомляє "Сегодня".

"Комедія" на переговорах по Донбасу: за що Кравчук дорікнув Росії

Кравчук каже, що Росія "ламає комедію" стосовно Донбасу. Фото із відкритих джерел

Будь-які рішення, які могли б допомогти зупинити безконтрольні обстріли українських позицій бойовиками ОРДЛО, так чи інакше блокуються російською стороною, каже політик. При цьому Україна постійно наполягає на необхідності припинення вогню. Позицію українців підтримує і місія ОБСЄ.

За словами Леоніда Кравчука, росіяни постійно влаштовують "комедію", намагаючись втягнути в "нормандський" процес представників невизнаних республік. Однак українська влада продовжує наполягати, що саме РФ є безпосередньою стороною конфлікту, тому вести переговори з "маріонетками Кремля" не є можливим.

Кравчук підкреслює, що, судячи з усього, Росія просто не зацікавлена в швидкому вирішенні військового конфлікту на сході України. Тому будь-які питання, які можуть цьому допомогти, і блокуються офіційною Москвою.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, чому, на думку експертів, зустріч представників "нормандського формату" не дала ніяких конкретних результатів. Яким чином Кремль намагається зміцнити свої позиції в переговорах щодо Донбасу, пояснила співзасновниця Мережі захисту національних інтересів "АНТС" Людмила Долгоновська. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про причини, через які представники вітчизняної делегації в Тристоронньої контактній групі остаточно поставили хрест на проведенні переговорів щодо  Донбасу на території Білорусі. Деталі рішення озвучив Леонід Кравчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ККК

27 травня 2021, 20:08

С попустительства это старого ублюдка вылезли бандеровские твари на украине и теперь диктуют чмошной власти свои условия! Этот старый гандон закрыл бы свою пасть и не вылазил со своей норы пока не сдохнет!


Новини