Головна Новини Політика зовнішня політика Коли Україна поверне контроль над Донбасом — прогноз ТКГ
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Україна поверне контроль над Донбасом — прогноз ТКГ

На десятки років російська окупація не затягнеться

27 лютого 2021, 18:40 comments2430
Поділіться публікацією:

Окуповані території Донеччини та Луганщини можуть повернутися під контроль України в будь-який момент протягом наступних десяти років. До такої думки схиляється один із членів української делегації ТКГ щодо питань війни на Донбасі Сергій Гармаш, про що він і сказав в інтерв’ю каналу "Україна 24".

Коли Україна поверне контроль над Донбасом — прогноз ТКГ

У ТКГ вважають, що російсько-українська війна не затягнеться на десятки років. Фото із відкритих джерел

Посадовець переконаний, що у будь-якому разі вирішення конфлікту знаходиться за Російською Федерацією. І хоча уряд нашого північного "сусіда" прагне зробити все, аби "заморозити" військовий конфлікт, така позиція Україні категорично не підходить. Саме тому і наші політики, і наша армія мають об’єднати зусилля, аби продемонструвати — Україна сильна, тож Росії слід відмовитися від ідеї захопити частину її території.

"Поки Росія не захоче вийти з Донбасу, зберігши обличчя або не зберігши його під тиском міжнародних сил, — ключ до миру в руках Росії. Наше завдання – просто створювати умови, коли Росія може захотіти вийти", — зокрема зазначив Сергій Гармаш.

Роздумуючи над тим, скільки подібна поведінка України може тривати, аби повернути собі контроль над тимчасово окупованими районами Донбасу, посадовець робить прогноз на найближчі десять років. На його думку, довше Росія не "чіплятиметься" за українські території, адже це опиниться і економічно, і геополітично невигідно для неї.

"Думаю, що десятки років це тривати не буде", — підсумував член української делегації.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли позицію глави українського представництва у ТКГ Леоніда Кравчука стосовно того, як розвиватимуться подальші ділові відносини України та Росії.

Також на порталі можна дізнатися, що, на думку Кравчука, слід зробити українцям, аби позбутися Росії та її впливу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Nedim Khalilov

27 лютого 2021, 19:26

"выход там, где вход"... конфликт в восточной части Украины, резонансные после-оккупационные события в Крыму и, как только начнутся процедуры де-оккупации Крыма, - конфликт в восточной части Украины иссякнет...

Дан

27 лютого 2021, 19:08

Пока в Украине будут у власти будут шовинистически настроенные нацисты, многонациональный Донбасс НИКОГДА не захочет стать обратно частью Украины.

Правдоруб

27 лютого 2021, 19:01

ЛЖИВЫЕ ТВАРИ!!! Да вы сами на этой войне деньги зарабатываете!!! А Украинские солдаты только умирают и калечатся не только физически но и психологически, возвращаясь спиваются... Студентов еще насильно загоняете на фронт! Конечно десятки лет не будет длиться, народ просто вымрет, не будет кому идти на фронт - вы же твари геноцид Украины устроили!!! Что бы вы своей злобой и ложью подавились!!! Вместо того что бы ввести миротворческие войска в дондас и взять всю границу под контроль вы и дальше продолжаете и дальше свой кровавый бизнес! Ничего оно вам еще сторицей вернется!


Новини