Головна Новини Політика зовнішня політика Клімкін: ми знаходимося під постійною загрозою Росії. Сто відсотків Путін буде піднімати ставки
commentss НОВИНИ Всі новини

Клімкін: ми знаходимося під постійною загрозою Росії. Сто відсотків Путін буде піднімати ставки

Клімкін вважає, що Путін буде посилювати тиск, тому Україні потрібна допомога США

30 серпня 2021, 20:00
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що кількість обстрілів на Донбасі менша, ніж було в 2014-2015 роках, ми знаходимося під постійною загрозою військового вторгнення Росії і Путін не збирається зупинятися. Він буде і далі посилювати тиск. Як інформує видання "Коментарі", таку думку в інтерв'ю порталу "Обозреватель" висловив колишній глава МЗС України Павло Клімкін.

Клімкін: ми знаходимося під постійною загрозою Росії. Сто відсотків Путін буде піднімати ставки

Павло Клімкін Фото: Радіо Свобода

Напередодні зустрічі президента України Володимира Зеленського і президента США Джо Байдена колишній головний дипломат України зазначив, що незважаючи на всі нюанси зустріч двох лідерів дуже важлива. І головна важливість полягає в тому, що за цим візитом Зеленського в Вашингтон пильно стежитиме Кремль.

За словами Павла Клімкіна, потрібні контакти саме на рівні перших осіб держав, тому що Україна досі перебуває під постійною загрозою Російської Федерації.

"Сто відсотків президент Росії Путін буде і далі піднімати ставки, звичайно ж, використовуючи гібридну атаку проти України і намагатися розхитати ситуацію зсередини", — зазначив Клімкін.

Дипломат додав, в даному випадку саме США — це єдина держава, яка може серйозно протиборство з Москвою. Американці — єдині, хто можуть реально жорстко стояти разом з нами. Що ж стосується "Північного потоку-2", то дипломат зазначив, що тут Україна навряд чи щось може представити, адже всі карти зараз на руках у адміністрації США ы останнэ рышення за Білим Домом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Павло Клімкін розповів, що означатиме, якщо за підсумками зустрічі в Білому домі Байден і Зеленський не вийдуть разом до ЗМІ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег Н.

30 серпня 2021, 20:15

Ясен пень. Равноправный союз двух подлых народов - украинского и американского невозможен. Готовься украинец выполнить приказ колумбийского обкома.

Иван

30 серпня 2021, 19:51

Ссытся Климкин. Ничего, завтра сраться будет


Новини