Головна Новини Політика зовнішня політика Кислиця натякнув на смерть Лаврова: хоче, щоб росіянин був живий
commentss НОВИНИ Всі новини

Кислиця натякнув на смерть Лаврова: хоче, щоб росіянин був живий

Сергій Кислиця поширив чутки про смерть Сергія Лаврова.

1 вересня 2024, 08:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Постійний представник України при Радбезі ООН Сергій Кислиця заявив, що міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров міг "склеїти ласти". Кислиця вказав, що хотів би, щоб Лавров був живий, щоб міг постати перед судом.

Кислиця натякнув на смерть Лаврова: хоче, щоб росіянин був живий

Очільник МЗС Росії Сергій Лавров. Фото з відкритих джерел

Сергій Кислиця опублікував у соціальній мережі X допис з фотографією очільника МЗС РФ Сергія Лаврова. У повідомлені український дипломат заявив, що російські військові злочинці після смерті потраплять в пекло та горітимуть там вічно за свої дії.

"Для деяких російських військових злочинців померти у своєму ліжку в елітному приміському районі може здатися найпростішим виходом. Навіть якщо вони пропустять лаву підсудних, вони підуть прямо в пекло, щоб горіти там вічно, оминаючи чистилище…", — пише Кислиця.

Далі український дипломат поширив чутки про нібито смерть Лаврова. 

"Дехто каже, що він уже склеїв ласти, та все ж за іронією долі, я б хотів, щоб він був живий, щоб побачити його на лаві підсудних…", — додав Кислиця.

Російські ЗМІ не повідомляли інформацію про смерть Лаврова, а ввечері після повідомлення Кислиці з’явилось кілька заяв від імені російського очільника МЗС щодо зовнішньої політики РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сергій Кислиця словами "що ти за тварина?" висміяв Лаврова в ООН. Таким чином український дипломат відреагував на заяви очільника МЗС РФ та його порівняння Заходу з книгою письменника Орвелла. 

Також "Коментарі" писали, що Сергій Лавров відповів на пропозицію миру від України щодо умов закінчення війни. Міністр закордонних справ РФ заявив, що Росія будуватиме свою політику на основі результатів війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини