Головна Новини Політика зовнішня політика Київ "назвали" Москвою: німецький телеканал осоромився у прямому ефірі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Київ "назвали" Москвою: німецький телеканал осоромився у прямому ефірі (ВІДЕО)

Відео з київського Майдану Незалежності підписали "включенням з Москви"

8 лютого 2022, 22:20
Поділіться публікацією:

Працівники німецького телеканалу  Das Erste допустили професійну помилку  під час прямого  ефіру, адже супроводили включення журналістки з Майдану Незалежності української столиці титром "лайф з Москви".

Київ "назвали" Москвою: німецький телеканал осоромився у прямому ефірі (ВІДЕО)

Інцидент трапився у прямому ефірі (скріншот з відео)

Відео досі доступне на сайті телеканалу. Воно розповідає  про візит  очільниці німецького  Міністерства закордонних справ  Анналени Бербок  в Київ 7 лютого. Під час  візиту німецької  дипломатки   скасували  її зустріч з очільником  України Володимиром Зеленським.

 У відеосюжеті показують центр  української столиці, тим часом в титрах  йде напис, що воно нібито знімається в Москві.

Разом з тим, кілька днів тому міжнародне агентство Bloomberg  терміново передало інформацію про те, що Росія розпочала вторгнення до України.  Потім  повідомлення видалили й принесли вибачення своїм  читачам. Інформація із заголовком  "Росія вторгається в Україну"  оприлюднена  на порталі Bloomberg о 16:00 за часом США і о 23:00 за київським часом  4 лютого.

Цю ситуацію  працівники агентства пояснили ситуацією про  підготовку  до різного розвитку подій  на території  Східної  Європи. Вони зазначають, що заголовок поставили  ненавмисно. Пізніше агентство  принесло вибачення  читацькій аудиторії, розмістивши   окрему  заяву.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Кремлі пригрозили вислати з Росії німецькі ЗМІПредставники російського МЗС  пригрозили німецькій владі застосувати "заходи у відповідь" через рішення представників  органу, що здійснює ліцензування та нагляд в Німеччині ввести  заборону на мовлення російському  пропагандистському  телеканалу RT DE.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини