Головна Новини Політика зовнішня політика Іран пригрозив США та Ізраїлю "нещадним полум'ям"
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран пригрозив США та Ізраїлю "нещадним полум'ям"

Міністр закордонних справ Ірану зробив войовничу заяву на Генасамблеї ООН

26 жовтня 2023, 21:28 comments1883
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Ірану почав погрожувати США, зробивши войовничу заяву під час засідання Генеральної асамблеї ООН. Про це повідомляють "Коментарі".

Іран пригрозив США та Ізраїлю "нещадним полум'ям"

Голова МЗС Ірану

"Скажу відверто американським державним діячам, які зараз керують геноцидом у Палестині, що ми не вітаємо розширення війни в регіоні. Але якщо геноцид у Газі продовжиться, то це полум'я не пощадить і їх", — заявив міністр закордонних справ Ірану Хоссейн Амір-Абдоллахіян на Генасамблеї ООН.

Нагадаємо, що США для підтримки Ізраїлю спрямували до Східного Середземномор'я два авіаносці. На думку експертів, основне їхнє завдання бути стримуючою силою для Ірану, який заявив про свою підтримку ХАМАС.

Зазначимо, що Іран офіційно не має ядерної зброї. Але, на думку Ізраїлю та США, іранці роблять зусилля щодо його створення. З протидії цьому було введено санкції США, а Ізраїль проводив кілька спецоперацій, під час яких знищував іранських вчених-ядерників. У той же час Іран має численний парк далекобійних ракет і безпілотників, зокрема БПЛА "Шахед". Останні Іран надає Росії для атак проти України. При надходженні до РФ вони маркуються як російські вироби "Герань-2".

Тим часом, у Росії закликають окупантів "зносити" українське місто разом із цивільними. Росіяни кажуть, що українці самі винні, що й досі не втекли з Авдіївки.

ХАМАС заявив про загибель заручників. Під час атаки на Ізраїль ХАМАС захопив дві сотні заручників на півдні єврейської держави.

А десятки нардепів масово подали заяву до поліції на Арестовича: у чому її звинувачують. Арестовича звинувачують у помилковому повідомленні суду про скоєння кримінального правопорушення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 жовтня 2023, 20:55

І який часовий проміжок ізраїльські терористи повинні продовжувати свій геноцид палестинських героїв, щоб іранські боягузи нарешті почали діяти?


Новини