Головна Новини Політика зовнішня політика Хто продовжує провокувати конфлікт між Вірменією та Азербайджаном
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто продовжує провокувати конфлікт між Вірменією та Азербайджаном

Солдати обох країн обмінялися нічними обстрілами вздовж всього кордону

17 липня 2021, 18:00
Поділіться публікацією:

Влада Азербайджану повідомила про черговий обстріл своїх позицій з боку вірменських військових  по всій протяжності державного кордону. Про це заявили в Міноборони країни.

Хто продовжує провокувати конфлікт між Вірменією та Азербайджаном

Вірменскі військові - фото з відкритих джерел

Азербайджанські військові уточнили, що стрілянина почалась ввечері 16 липня, а закінчилася вже пізно вночі 17 числа.

"16 липня з 20:40 до 22:30 підрозділи збройних сил Вірменії з позицій, розташованих на території села Юхари Шорджа Басаркечарського району, і 17 липня приблизно о 01:00 з напрямку села Мосесгех Бердського району періодично піддавали обстрілу зі стрілецької зброї позиції азербайджанської армії в напрямку села Істісу Кельбаджарського району та села Агдам Товузського району", — сказано в повідомленні.

В Міністерстві оборони Азербайджану заявили, що крім цього 17 липня о 08:30 підрозділи вірменських збройних сил, розташовані поблизу села Араздеєн Ведійського району, зі зброї різного калібру піддали обстрілу позиції військовиків у напрямку Садаракського району Нахічеванської Автономної Республіки.

З метою придушення вогневої активності противника азербайджанці провели вогонь у відповідь. В Міноборони країни повідомляють, що серед особового складу армії Азербайджану втрат немає.

Нагадаємо, що 27 травня 2021 року військовослужбовці Азербайджану вже заявляли, що вірменські солдати намагалися замінувати шляхи постачання, що ведуть до їхніх позицій. Не обійшлося і без полонених. Всі деталі — у нашому матеріалі.

Також раніше повідомлялося, що Вірменія звинуватила Азербайджан у брехні. Прес-секретар МЗС Вірменії Анна Нагдалян зробила заяву у відповідь на повідомлення міністра закордонних справ Азербайджану Джейхун Байрамова про те, що Азербайджан передав вірменській стороні усіх військовополонених, захоплених під час війни в Арцах. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини