Головна Новини Політика зовнішня політика Хто прийде після Путіна до влади: Ярош розповів, що станеться з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто прийде після Путіна до влади: Ярош розповів, що станеться з РФ

Україна повинна бути готова до відходу Путіна та розвалу РФ, вважає він

18 листопада 2021, 22:45 comments1896
Поділіться публікацією:

В РФ  Володимира Путіна на президентській посаді  змінить не представник демократичного спрямування, але, навіть це  не зможе врятувати країну від  майбутнього  розпаду. Цю ситуацію в майбутньому країни  спрогнозував колишній очільник "Правого сектора", радник міністра оборони Дмитро Ярош, відповідаючи  на питання журналістки Олесі Бацман.

Хто прийде після Путіна до влади: Ярош розповів, що станеться з РФ

Ярош прогнозує розвал Росії після Путіна (фото з відкритих джерел)

 Як він зазначив, нашими сусідами, це вже склалось історично, має управляти  людина з "твердою  рукою". Тобто представник авторитарного управління, бо інакше імперія розпадеться.

 Тому розвал величезної РФ станеться   в роки життя одного покоління  громадян цієї країни.

Разом з тим, радник головнокомандувача нашої країни припускає, що Путін відійде  кулуарним способом. І саме тут повинна пильнувати наша країна, щоб відібрати назад наш окупований Крим та території Донецької області.

 За словами Яроша, при вірогідності палацового перевороту до влади проб’ється ще агресивніший яструб, ніж Путін. І при цьому, імперія не зміцниться, а, навпаки, розпадеться.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, як у Кремлі відреагували на призначення Дмитра Яроша.Ведуча ток-шоу "60 хвилин"   Ольга Скабєєва навіть  призупинила дійство і заявила про  термінові події в Україні.    За її словами, новина з нашої країни  відноситься до розряду жахливих. Дмитро Ярош з "Правого сектора" тепер офіційний радник командира ЗСУ Залужного, який  на Донбасі віддав наказ застосувати "Байрактари". Ще вона озвучила, що український президент, що давав обіцянку припинити війну, зараз хоче знищувати мирне населення.  В Росії провладні медіа обурюються і новиною про те, що Олексій Резніков може стати керівником Міністерства оборони України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини