Головна Новини Політика зовнішня політика "Мізків немає": як у Кремлі відреагували на призначення Дмитра Яроша (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мізків немає": як у Кремлі відреагували на призначення Дмитра Яроша (ВІДЕО)

За словами Скабєєвої, призначення Яроша на посаду радника Головнокомандувача ЗСУ, "розв'язує їм руки"

2 листопада 2021, 20:55 comments3119
Поділіться публікацією:

Російські медіа  вже проінформували та викликали тривогу в  своїх слухачів  черговим повідомленням, що колишній керівник  "Правого сектора" Дмитро Ярош призначений  радником Головнокомандувача ЗСУ Залужного. 

"Мізків немає": як у Кремлі відреагували на призначення Дмитра Яроша (ВІДЕО)

Дмитро Ярош (фото з відкритих джерел)

Ведуча популярного ток-шоу "60 хвилин"   Ольга Скабєєва навіть  призупинила дійство і заявила про  термінові події в Україні.   

За її словами, новина з нашої країни  відноситься до розряду жахливих. Дмитро Ярош з "Правого сектора" тепер офіційний радник командира ЗСУ Залужного, який  на Донбасі віддав наказ застосувати "Байрактари". Ще вона озвучила, що український президент, що давав обіцянку припинити війну, зараз хоче знищувати мирне населення.

 В Росії провладні медіа обурюються і новиною про те, що Олексій Резніков може стати керівником Міністерства оборони України.

 Запрошений на передачу гість  висловився трохи по іншому. Він порівняв українських посадовців з "карателями",  про  нашу країну висловився, що це "коричнева держава". Пропагандистка  Скабєєва  на своєму шоу також нагадала, що нібито колишній керівник Правого сектора" висловлював погрозу повісити українського президента, якщо він стане зрадником країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те що у Кремлі хочуть нормандський форматДиректор Міжнародного інституту політичної філософії, політичний аналітик Віктор Савінов вважає, що "нормандський формат" потребує кардинального перегляду. Саме тому навколо нової зустрічі – такі незрозумілі рухи тіла. За словами експерта, позиція України зараз ослабла, адже нас обходять газовими потоками – і "Турецьким", і "Північними". При цьому підземні газові сховища України, наша ГТС як альтернатива "потокам" все ще є фактором енергетичної безпеки Європи.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Євген

19 листопада 2021, 04:04

Мені є різниця від чого повиздихають кацапи!Чи вони згорять у вогні своєї злості,чи від факелів ПС(краще!)!!!

Тато

3 листопада 2021, 02:22

Отличная новость. И реакция кремплядей - то что надо!!!


Новини