Головна Новини Політика зовнішня політика Хто допоможе Україні побудувати нове житло для внутрішніх переселенців
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто допоможе Україні побудувати нове житло для внутрішніх переселенців

В рамках міжнародного проєкту також планують побудувати житло для учасників ООС

9 червня 2021, 17:09
Поділіться публікацією:

Кабінет Міністрів України затвердив законопроєкт про ратифікацію рамкової угоди між нашою країною та Туреччиною щодо розбудови інфраструктури, призначеної для певної цільової групи. Про це повідомляє прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у своєму Telegram-каналі.

Хто допоможе Україні побудувати нове житло для внутрішніх переселенців

Співпраця України та Туреччини - фото з відкритих джерел

За його словами, обидві країни співпрацюватимуть у сфері будівництва житла для представників кримськотатарського народу, вимушених переселенців із тимчасово окупованих територій та учасників операції Об’єднаних сил.

"Уряд затвердив законопроєкт про ратифікацію відповідної угоди. Підтримка в залі парламенту та подальша її імплементація дозволять пожвавити процес будівництва житла та покращити умови проживання й добробуту громадян", — додав Шмигаль.

Нагадаємо, що президент Туреччини Реджеп Ердоган під час зустрічі у квітні 2021 року поскаржився українському лідеру Володимиру Зеленському на погрози з боку Росії. 

Як стало відомо, Кремль вдається до залякувань через надання військової підтримки Україні. Всі деталі дізнавайтеся у нашому матеріалі на цю тему.

Додамо, що найближчим часом до України надійде партія сучасних безпілотників від турецької компанії Bayraktar. Ці бойові ударні безпілотники фактично паралізували вірменську армію під час азербайджано-вірменської війни.

Також "Коментарі" повідомляли, коли в Україні вакцинують жителів ОРДЛО. Пріоритетно в МОЗ хочуть вакцинувати жителів ОРДЛО і Криму старше 65 років. Вакцинація відбуватиметься в пунктах на території Донецької, Луганської та Херсонської областей. Інші деталі дізнавайтеся з нашої публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини