Головна Новини Політика зовнішня політика "Хрін вам": Путін хамовито заявив про перевагу над НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

"Хрін вам": Путін хамовито заявив про перевагу над НАТО

Голова Російської Федерації знов став погрожувати Заходу ядерними арсеналами - тактичною ядерною зброєю

16 червня 2023, 19:43 comments6677
Поділіться публікацією:

Президент Російської Федерації чи його двійник під час сьогоднішньої участі в Петербурзькому міжнародному економічному форумі в характерній для нього хамській манері став погрожувати країнам Заходу нібито наявною у РФ перевагою у тактичній ядерній зброї. Про це повідомляють "Коментарі".

"Хрін вам": Путін хамовито заявив про перевагу над НАТО

Путін

Володимир Путін повідомив, що переміщення тактичної ядерної зброї до Білорусі, про яке було неодноразово заявлено, вже розпочалось. І саме на ТЯЗ РФ розраховує у своєму протистоянні з НАТО. Мовляв, Північноатлантичний альянс пропонує Росії взяти участь у скороченні цих озброєнь, але РФ не буде цього робити, бо саме за цим типом зброї вона, на думку Путіна, має "конкурентну перевагу" над НАТО.

"Використання ядерної зброї  теоретично можливе, — заявив президент РФ. — Для Росії це можливе в тому випадку, якщо створюється загроза нашої територіальної цілісності, незалежності і суверенітету — існуванню російської держави. Ядерна зброя створюється для забезпечення безпеки в найширшому значенні цього слова... У нас такої зброї більше, аніж в країн НАТО. Вони знають про це і весь час нас схиляють до того, щоб ми почали переговори зі скорочення. Хрін їм! Як у нас в народі говорять. Тому що, висловлюючись мовою економічних термінів, це наша конкурента перевага".

Разом з тим, очільник Кремля заявив, що її застосування можливе лише в разі загрози незалежності, територіальної цілісності чи суверенітету РФ.

"Щоб всі, хто задумується про те, щоб нанести нам стратегічну поразку, не забували про цю обставину", — заявив також Путін.

Тим часом, Зеленський попередив, що Росія хоче підірвати ЗАЕС

В Україні скликають РНБО: обговорять два головні питання.

А високопоставлений представник РПЦ відвідав Рим




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини