Головна Новини Політика зовнішня політика «Хочуть знищити»: Кравчук розповів про стратегію РФ щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

«Хочуть знищити»: Кравчук розповів про стратегію РФ щодо України

Екс-президент України вважає, що українці повинні бути готові в будь-який момент «дати під дих» російським окупантам

1 травня 2021, 16:27
Поділіться публікацією:

Попри наближення світлого Христового Воскресіння, багато українців продовжують стежити за воєнною обстановкою на Донбасі. Про великоднє перемир'я домовитися, на жаль, не вдалося. За словами керівника вітчизняної делегації в ТКГ з питань Донбасу Леоніда Кравчука, Росія не розглядає Україну як самодостатню і незалежну країну. Інформацію повідомляє "Обозреватель", посилаючись на канал "Україна 24".

«Хочуть знищити»: Кравчук розповів про стратегію РФ щодо України

Кравчук закликав українців бути готовими дати "під дихало" росіянам. Фото: НВ

Кравчук впевнений, що в російському уряді давно хочуть або захопити Україну, або повністю її знищити. Однак політик підкреслює, що наш народ ще із 2014 року дає гідну відсіч будь-якій військовій агресії з боку РФ.

За словами Кравчука, зараз Україна повинна зосередитися на подальшому розвитку своєї армії. Також екс-президент підкреслив, що населенню варто бути готовим до будь-якого розвитку ситуації — навіть до найгіршого.

При цьому Леонід Кравчук вважає, що будь-якого агресора ззовні завжди чекатиме хороший удар "під дих" від українських військовослужбовців. До того ж Україна має хорошу підтримку від безлічі міжнародних партнерів. Кравчук підкреслив, що допомога, яка приходить нашій державі від Америки і Євросоюзу, повинна бути максимально використана.

Закінчуючи свій виступ, колишній президент порадив українцям менше звертати уваги на те, що говорять в Росії. Замість цього варто готуватися до можливої необхідність дати відсіч і всіляко зміцнювати нашу загальну оборону.

Леонід Кравчук підкреслив важливе — наявність підтримки іноземних партнерів. Це підтверджується реальними діями за кордоном. Як раніше повідомляли "Коментарі", вже наступного тижня Україна чекає ділового візиту високопоставленого американського чиновника. З представниками українського уряду має зустрітися держсекретар Штатів Ентоні Блінкен. Чого чекати від цієї зустрічі, детально аналізували експерти.

Також на порталі ми розповідали про те, що представники Європарламенту більшістю голосів підтримали документ, який засуджує будь-яку російську агресію щодо України. Більше деталей — в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини