Головна Новини Політика зовнішня політика ХАМАС заявив про загибель заручників
commentss НОВИНИ Всі новини

ХАМАС заявив про загибель заручників

Під час атаки на Ізраїль ХАМАС захопив дві сотні заручників на півдні єврейської держави

26 жовтня 2023, 19:57 comments1500
Поділіться публікацією:

Із 220 заручників, яких бойовики ХАМАС захопили 7 жовтня під час атаки на Ізраїль та відвели до сектору Газа, 50 людей загинули. Про це заявили представники терористичної організації, повідомляють "Коментарі".

ХАМАС заявив про загибель заручників

ХАМАС захопив дві сотні ізраїльських заручників

За словами хамасівців, ці заручники загинули внаслідок авіаударів Ізраїлю по сектору Газа. Перевірити ці твердження на даний момент неможливо. Деякі ЗМІ висунули версію, що заручників убили самі бойовики, які зараз намагаються перекласти відповідальність за їхню загибель на армію Ізраїлю. Вона зараз проводить військову операцію "Залізні мечі", в рамках якої завдає ударів по об'єктам терористів у секторі Газа.

За однією з версій, затримка з початком проведення наземної операції в Газі була пов'язана з бажанням Ізраїлю та США звільнити якомога більшу кількість заручників, а також побоюванням, що після початку операції вони можуть бути вбиті.

Як повідомили ЗМІ, Ізраїль відмовився від ідеї затопити підземні тунелі ХАМАС у секторі Газа, оскільки побоюється, що в них можуть бути викрадені терористами ізраїльтяни.

Тим часом, Лавров назвав Росію жертвою: що сказав кремлівський дипломат. Він не бачить перспектив для діалогу із західними країнами.

Лукашенко попередив Угорщину про можливе "застосування самої смертоносної зброї". Союзний Росії глава Білорусі засудив американське постачання далекобійних ракет ATACMS Україні.

Один із керівників ХАМАС прибув до Москви. Російські пропагандисти нібито посилаючись на дипломатичні джерела підтвердили, що Муса Абу Марзук прибув до РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ВЛАДИМИР

27 жовтня 2023, 09:19

....Если погибли захваченые пленные ...ЗНАЧИТ НУЖНО УНИЧТОЖАТЬ ТВАРЕЙ...СКВЕРНА ДОЛЖНА БЫТЬ ОЧИЩЕНА....

Ігор

26 жовтня 2023, 19:18

Терористи так поспішали мародерити, що і з життям заручників не рахувались. Нагадує хрестовий похід проти інших релігій. То от для чого юдеї так розповсюджували релігію свого Бога по світу! Зараз фанатики юдейського Бога схвалюють нацистский терор і геноцид проти мусульман і погрожують східним країнам, у разі непослуху. Боротьба проти глобального інакомислення. Примус до схвалення юдейського домінування в світі.


Новини