Головна Новини Політика зовнішня політика ХАМАС ухвалив рішення щодо Ілона Маска
commentss НОВИНИ Всі новини

ХАМАС ухвалив рішення щодо Ілона Маска

Ілон Маск вважається найбагатшою людиною 2023 року на планеті

28 листопада 2023, 22:59 comments1869
Поділіться публікацією:

У вівторок, 28 листопада, високопосадовець терористичного угруповання ХАМАС Усама Хамдан заявив, що запрошує мільярдера Ілона Маска відвідати сектор Газа. Про це, як повідомляють "Коментарі", пише The Jerusalem Post.

ХАМАС ухвалив рішення щодо Ілона Маска

Ілон Маск дивиться на колиску вбитого єврейського немовля

За словами лідера ХАМАС, Маск має побачити "масштаби руйнувань" у результаті бойових дій в анклаві.

"Якби ізраїльські бранці не опинилися в руках "опору", Ізраїль ніколи б не звільнив палестинських жінок і дітей, які перебувають у їхніх в'язницях. Свідчення звільнених палестинських ув'язнених показують, наскільки варварською є окупація. Якби у нас не було палестинських ув'язнених в ізраїльських в'язницях, нам не довелося б тримати ізраїльських бранців", — заявив Хамдан.

Раніше у відповідь на коментар Ілона Маска, який багато хто вважає антисемітським, провідні рекламодавці мережі Х відмовилися від співпраці з Ілоном Маском. У відповідь він зробив заяву, що у колишньому Твіттері будуть банити за радикальне гасло "Свободу Палестині від річки до моря", що передбачає створення не двох держав (єврейської та арабської) у Палестині, а лише однієї — арабської та знищення Ізраїлю. Також Ілон Маск приїхав до Ізраїлю, де у супроводі прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху відвідав кібуц Кфар-Аза, де ХАМАС здійснив різанину мирного населення. Після цього Маск заявив, що Ізраїль не має альтернативи, як тільки знищити ХАМАС. Останній 7 жовтня вбив 1400 переважно мирних ізраїльтян, а також викрав 240 осіб, яких повів у сектор Газа.

Тим часом, президент американської держави має намір прийняти юдаїзм. В Аргентині мешкає найчисельніша єврейська громада в Латинській Америці.

Екс-прем'єр РФ назвав рік, коли закінчиться війна в Україні. Колишній прем'єр-міністр РФ Михайло Касьянов вважає, що українські воїни досягнуть успіху.

А українські водії влаштували протест у Польщі: що сталося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини