Головна Новини Політика зовнішня політика Гучні заяви Зеленського на адресу США: експерт розповів, що насправді заважає Україні вступити в НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Гучні заяви Зеленського на адресу США: експерт розповів, що насправді заважає Україні вступити в НАТО

Політичний оглядач прокоментував заяви президента України на адресу адміністрації Сполучених Штатів

16 червня 2021, 15:11
Поділіться публікацією:

Абсолютна некомпетентність президента Володимира Зеленського в галузі дипломатії і міжнародних відносин є прямою загрозою національній безпеці й обороні України. Так вважає політичний оглядач Павло Нусс.

Гучні заяви Зеленського на адресу США: експерт розповів, що насправді заважає Україні вступити в НАТО

Гучні заяви Зеленського на адресу США. Коллаж: "Коментарі" / Д. Романюк

Експерт прокоментував заяви президента України на адресу нинішньої адміністрації США, зокрема, про членство в НАТО, а також розповів, що заважає нашій державі стати частиною Північноатлантичного Альянсу.

"Ну, наприклад, цей "вождь зеленого пролетаріату" абсолютно безпардонно і безвідповідально заявив, що хотів би від президента США Джо Байдена визначеності в питанні надання Україні Плану дій щодо членства в НАТО. Він захотів почути від президента США "так" або "ні". Такий ультимативний і непрофесійний підхід збентежив дипломатів і самого президента Байдена, який йому і відповів, що Україна може вступити в НАТО, якщо, зокрема, подолає системну корупцію, в тонкій формі натякнувши на залежності Зеленського від його корумпованого оточення і олігархів.

У цьому контексті багато хто думав, що прогресу у боротьбі з корупцією не було і за часів президентства Петра Порошенка. Це не так: у 2016 році, в листопаді, на той момент президент Європейської ради Дональд Туск провів переговори з Порошенком, під час яких позитивно оцінив результати боротьби з корупцією. Позитивні оцінки також були і з боку США.

Зараз же повний регрес боротьби з корупцією в результаті приходу до влади олігархічного клану, що натягнув на себе "молоде обличчя просто хлопця з народу", помічений як у ЄС, так і в США, а тому Зеленський стає токсичним, що повністю не відповідає українським національним інтересам .

І, так. Тепер питання про зустріч Зеленського з Байденом знову виявилося відкритим всупереч зусиллям, у тому числі, Петра Порошенка, який, скориставшись своїми контактами з Білим до, лобіював і продовжує лобіювати зустріч Байдена із Зеленським в інтересах нашої держави.

І все через нахабство, абсолютну некомпетентність чинної верхівки на чолі із Зеленським.

Але, там, де є розум і розуміння, де є досвід і дуже впливові контакти, роботу над можливістю зустрічі Зе із Джо Байденом — не припиняють. Лаврська продовжує "лупати сю скалу".

Раніше портал "Коментарі" писав, як можуть розвиватися американо-українські відносини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини