Головна Новини Політика зовнішня політика Гордон: в Україні 10-20% людей, які виховані на путінській ідеології
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон: в Україні 10-20% людей, які виховані на путінській ідеології

Кількість агентів впливу США - це крапля в морі в порівнянні з кількістю агентів ФСБ

6 жовтня 2021, 08:18
Поділіться публікацією:

У порівнянні з тією кількістю агентів російських спецслужб, які є в Україні, кількість агентів впливу США — це крапля в морі. Все справа в тому, що до 1991 року Україна була з РФ одною державою. Між СБУ і ФСБ діяв договір про взаємодопомогу, про взаємопроникнення. Як інформує видання "Коментарі", таку думку відомий український журналіст і бізнесмен Дмитро Гордон висловив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Гордон: в Україні 10-20% людей, які виховані на путінській ідеології

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

"Що вже говорити, якщо в Україні абсолютно легально останнім головою СБУ був чоловік з російським паспортом, громадянин Росії Якименко. У нас два міністра оборони Саламатін і Лебедєв були теж громадянами Росії", — зазначив Дмитро Гордон.

Він додав, що не потрібно забувати, що до сих пір на території України живе величезна кількість людей, які і сьогодні люблять Путіна. Це реальний факт і від цього нікуди не сховатися. З цими людьми нічого не можна вдіяти. Вони живуть серед нас.

Дмитро Гордон зізнався, що у нього є низка друзів, які відкрито говорять, що вони люблять Путіна. Але у нас демократія і кожен в праві говорити те, що вважає за потрібне.

"Головне, люблячи Путіна, щоб не забирати територію України в Росію. Я завжди кажу, хочеш жити в Росії — їдь, але територію з собою не забирай. Тому в країні 10-20% людей, які виховані на російські цінності, на путінській ідеології. До того ж, не можна забувати історію, скільки свого часу росіян переселено було в Україні. Ці люди живуть в Україні, але продовжують любити Росію. Це нормально. Головне — не займатися сепаратизмом", — зазначив журналіст.

Читайте також на порталі "Коментарі" думку Дмитра Гордона — влада повинна сказати — Саакашвілі — балабол або він говорить правду про крадіжку 37 млрд доларів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини