Головна Новини Політика внутрішня політика Гордон: влада повинна сказати - Саакашвілі - балабол чи він говорить правду про крадіжку 37 млрд доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон: влада повинна сказати - Саакашвілі - балабол чи він говорить правду про крадіжку 37 млрд доларів

Влада досі не відреагувала на заяву Саакашвілі про корупцію

30 вересня 2021, 07:52
Поділіться публікацією:

Влада досі не відреагувала на публічну заяву колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі про те, що щорічно з державного бюджету України крадуть 37 мільярдів доларів. При цьому пора б уже дати відповідь — правду говорив екс-президент Грузії чи ні. Як інформує видання "Коментарі", про це в ефірі програми "Хард з Влащенко" заявив відомий український журналіст і бізнесмен Дмитро Гордон.

Гордон: влада повинна сказати - Саакашвілі - балабол чи він говорить правду про крадіжку 37 млрд доларів

Дмитро Гордон Фото: Українська правда

"Влада повинна сказати — Михайло Саакашвілі балабол і він говорить неправду, просто бреше. Можна навіть на нього в суд подати. Або ж сказати, що так, дійсно 37 мільярдів крадуть з державної скарбниці", — зазначив Дмитро Гордон.

Журналіст додав, йому самому довелося чути, як президент Володимир Зеленський також заявляв про те, що 300 млрд гривень крадуть на митниці. І ось тепер хочеться дочекатися того моменту, коли ці 300 млрд повернуться в економіку України. Дмитро Гордон зазначив, що Михайло Саакашвілі двічі на його очах в студії Савіка Шустера на ТРК "Україна" заявляв про те, що в рік крадеться із державного бюджету 37 млрд доларів.

"Я сиджу в студії Савіка Шустера і кажу, що нічого не розумію. Ось стоїть президент Грузії і заявляє, що 37 млрд доларів щорічно крадуть з бюджету України, але від влади жодної реакції", — обурився Гордон.

За його словами, 37 млрд — це величезні гроші, частина з яких могла б піти на ту ж саму армію, яка зараз обороняє Україну від російської агресії. Адже ні для кого не секрет, що, якщо ми хочемо себе добре відчувати, ми повинні годувати власну армію, інакше доведеться годувати чужу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Гордон розповів, яку головну мету переслідує влада, просуваючи деолігархіческій закон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини