Головна Новини Політика зовнішня політика Голова Офісу президента пропонує розмістити американські ракети в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Офісу президента пропонує розмістити американські ракети в Україні

Голова Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що в Україні потрібно розмістити американські ракети

13 квітня 2021, 09:05
Поділіться публікацією:

Голова Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що в Україні потрібно розмістити зенітно-ракетні комплекси США — Patriot. Про це політик повідомив  в інтерв'ю популярному виданню Time.

Голова Офісу президента пропонує розмістити американські ракети в Україні

В Україні пропонують встановити ракетний комплекс Patriot. Фото: liga.net

Єрмак вважає, що такий крок стане надійним захистом не тільки для України, а для всіх інших західних країн.

Голова Офісу президента підкреслив, що зараз американські сили встановлюють ракетний комплекс на території Польщі. Проте це достатньо далеко від ворога.

"Україна тримає оборону проти Росії не тільки заради себе, а й заради Заходу. А де США розміщують свої ракети Patriot. Найближчі – в Польщі. Вони повинні бути тут", – наголосив Андрій Єрмак.

Варто зазначити, що Patriot – це потужний американський зенітний ракетний комплекс, який використовується армією США і їх союзниками. Розміри зброї вражають.

Голова Офісу президента пропонує розмістити американські ракети в Україні - фото 2

Володіючи власними потужностями, зокрема, підприємствами військово-промислового комплексу, такими як Державний концерн "Укроборонпром", Україна так і не налагодила достатньою мірою виробництво власних боєприпасів, військової техніки. Чому багато закуповуємо за кордоном, тоді як власні заводи простоюють? Що потрібно зробити, щоб виправити ситуацію? Думки експертів щодо цього питання читайте в нашому матеріалі.

Також раніше президент України Володимир Зеленський зазначив, що наша країна повністю готова до вторгнення Російської Федерації. Крім того, президент не виключає такий розвиток подій — російське вторгнення є цілком реальним сценарієм розвитку конфлікту. Повну думку глави держави можна прочитати в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини