Головна Новини Політика президент Зеленський зробив заяву про можливе вторгнення Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив заяву про можливе вторгнення Росії

Російське вторгнення є цілком реальним сценарієм розвитку конфлікту

12 квітня 2021, 17:19 comments3185
Поділіться публікацією:

За словами глави держави Володимира Зеленського, Україна готова до вторгнення Російської Федерації. Крім того, президент не виключає такий розвиток подій. Про це гарант заявив журналістам американського телеканалу CNN під час візиту до зони ООС, пише РБК-Україна.

Зеленський зробив заяву про можливе вторгнення Росії

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

За словами Володимира Зеленського, в нашій країні розуміють, що російське вторгнення є цілком реальним сценарієм розвитку конфлікту.

"Звичайно. Ми знаємо (про можливість вторгнення — ред.), з 2014 року ми знаємо, що це може статися кожен день. Вони (керівництво Росії — ред.) готові, але і ми готові, оскільки перебуваємо на своїй землі і на своїй території", — сказав глава держави.

Нагадаємо, що напередодні президент здійснив поїздку до зони ООС на тлі посилення російської агресії і стягування військ РФ біля українського кордону. Президент підкреслив, що під час робочої поїздки на Донбас, він відвідав бойові позиції, де трагічно померли українські герої і де найбільша кількість поранених.

Раніше експерти оцінили для порталу "Коментарі" ймовірність переговорів між Володимиром Зеленським та Володимиром Путіним. За словами фахівців, розмова двох президентів навряд чи відбудеться раніше, ніж зустріч українського президента з французьким колегою — Емманюелем Макроном. І, можливо, канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Зустріч цю анонсували на поточний тиждень. Можливо, в кінці його. Саме після цього з'явиться якесь розуміння, куди рухатися далі в питанні деескалації, в якій зацікавлені всі, крім Росії. Їй ще є куди підвищувати ставки, чим вона і займається в останні тижні, демонстративно брязкаючи зброєю біля наших кордонів, а також в захоплених Криму і ОРДЛО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василь

12 квітня 2021, 21:49

По перше ,зе не може зробити важливу заяву то му ,що він клоун і все сприймає на хі хі ,навіть без коксу.


Новини