Головна Новини Політика зовнішня політика Голова Мюнхенської конференції жорстко відреагував на погрози екс-президента РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова Мюнхенської конференції жорстко відреагував на погрози екс-президента РФ

Медведєв поставив під сумнів існування України

19 червня 2022, 18:06
Поділіться публікацією:

За словами німецького дипломата та нового глави  Мюнхенської конференції з безпеки Крістофера  Хойсгена, колишній  президент   рф Дмитро Медведєв - клоун. Про це повідомляє Bild.

Голова Мюнхенської конференції жорстко відреагував на погрози екс-президента РФ

Медведєв поставив під сумнів існування України (фото з відкритих джерел)

"Медведєв сьогодні – клоун, вибачте, що я маю вимовити це вголос", – зазначив німецький політик   під час міжнародного  симпозіуму.

Колишній російський  президент Медведєв коли почалось повномасштабне вторгнення рф до  України,  розпочав транслювати сюжети на власному каналі  в Telegram, де він запам’ятався  власними  різкими  висловами  не  тільки  на адресу нашої  країни.

Нещодавно,  для прикладу, експрезидент росії додумався сказати, що через  два роки "України не існуватиме". На це відреагував Офіс  президента України. Зокрема, Михайло Подоляк  сказав  про цього російського діяча дослівно: "Маленька людина з великими комплексами".

Як наголосив Подоляк, єдиною можливістю  цього політикана з рф  звернути  на свою персону  увагу  – залишається  "бризнути отрутою в бік України чи погрожувати світу". Він підсумував, що "Україна була, є й буде. Де буде Дмитро Медведєв за два роки – питання".

При цьому, як зазначив в своєму повідомленні цей сумнозвісний російський політик, він побачив  інформацію, що Україна за механізмом  ленд-лізу   має бажання  отримати від своїх "заокеанських  господарів" СПГ  і оплатити  постачання з терміном у два роки. Адже, коли прийде зима, то  замерзне.  Та іронічно поставив риторичне запитання.  Там він  чомусь бере під сумнів, що через два роки Україна  ще  існуватиме  серед інших держав світу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Медведєв назвав сенс війни проти України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини