Головна Новини Політика зовнішня політика Михайло Подоляк жорстко відповів на слова Медведєва про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Михайло Подоляк жорстко відповів на слова Медведєва про Україну

Україна була, є і буде - Подоляк

15 червня 2022, 16:44
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував заяву російського політика Дмитра Медведєва про те, що за два роки українська держава може перестати існувати на карті світу. Свій коментар Подоляк розмістив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter.

Михайло Подоляк жорстко відповів на слова Медведєва про Україну

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

У відповідь на слова Медведєва про долю України Михайло Подоляк назвав російського політика "обличчям російського імперіалізму",

"Якби російський імперіалізм мав обличчя, це був би Медведєв. Маленька людина з великими комплексами, єдина можливість якої привернути до себе увагу і самоствердитися — бризнути отрутою у бік України або загрожувати світові. Україна була, є й буде. Де буде Д. Медведєв через 2 роки – питання. ”, — написав Подоляк у Twitter .

Михайло Подоляк жорстко відповів на слова Медведєва про Україну - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що ЄС підписали історичну угоду про постачання зрідженого газу : подробиці. Євросоюз домовився з Єгиптом та Ізраїлем про постачання зрідженого газу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що українські військові гелікоптери завдали удару по скупченню противника. Окупанти продовжують обстрілювати населені пункти із мирними жителями. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Чому знову пішли чутки про швидку смерть Путіна: чи може його смерть зупинити війну. Інформаційні вкидання про смерть чи хворобу президента РФ Володимира Путіна з'являються вже не вперше. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували про те, що Директива Сі Цзіньпіна : чи вирішиться Китай на спецоперацію в Тайвані — і як це може вплинути на Україну. Експерти розповіли, якою є ймовірність розв'язання КНР війни з Тайванем і як це може позначитися на військовій та фінансовій допомозі США для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

15 червня 2022, 16:46

Вони задоволення отримують від суперечок одне з одним. Схоже на якусь виставу Зе та Путіна перед світом. Відповідно Зе, гарного копа, інший - поганого. Обидва в центрі уваги. Їх обох вважають хворими. Однакові: цинізм, брехня, жорстокість, зверхність, жага влади, корумпованість, егоїзм, сварливість, нарцисизм, ... .


Новини